Városlista
2019. január 20, vasárnap - Sebestyén

Hírek

2018. Május 18. 14:39, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Figyelem! Szinte mindenki tilosban parkol a Jókai utcán

Figyelem! Szinte mindenki tilosban parkol a Jókai utcán

Végig megállni tilos tábla van kihelyezve a nemrég újra megnyitott szakaszon, ennek ellenére rengeteg autó várakozik az út mentén.

Unger Tamás alpolgármester arra kéri az autósokat, hogy a Jókai utca Március 15. tér és Szalmavári utca között nemrég megnyitott szakaszán vegyék figyelembe a kihelyezett megállni tilos táblákat, hiszen azokat azért helyezték ki, mert még folyik munkavégzés a területen. Munkaidőn kívül a táblákat elfordítja a kivitelező és a parkolóhelyek rendelkezésre állnak. Hozzátette, a szegélyek mentén végeznek még javításokat, mellyel várhatóan a jövő hét folyamán végeznek, addig az autósok türelmét kéri az alpolgármester.

Albert Henrietta, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. műszaki ügyintézője a Jókai utca másik szakaszának jelenlegi állapotáról beszélt. Mint mondta - a csapadékvíz elvezető hálózat megépítését követően - jövő héten a kivitelező nagy erőkkel folytatja a szegélyek építését, mellyel párhhuzamosan megkezdi az útpálya szerkezet és parkoló állások alépítményeinek képzését, majd a hét második felében a térköves járdák felületképzései is megkezdődnek. Albert Henretta arra kéri az autósokat, hogy csak nagyon indokolt esetben hajtsanak be a munkaterületre és a lehető leghamarabb hagyják el a Jókai utcát a Zrínyi utca felé, hiszen nagy gépekkel folytatódik az építkezés a jövő héttől.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 19. 15:55, szombat | Helyi

Edzőmeccsen találkozott a Perutz és az ETO

A Perutz FC csapata felkészülési mérkőzésen 2-0-ra kikapott az NB II-es pontvadászat 10. helyén álló WKW ETO FC Győr gárdájától.

2019. Január 18. 10:41, péntek | Helyi

Késsel a kezében próbálta meg kirabolni az egyik pápai dohányboltot egy maszkos nő

A Pápai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

2019. Január 18. 09:02, péntek | Helyi

Meghaladja az országos átlagot a pápai vásárlóerő

A Pápai Polgári Kör januári rendezvénye Projekt Partyval kezdődött, melyen dr. Áldozó Tamás polgármester egy friss kutatás eredményeit is ismertette a hallgatósággal.

2019. Január 17. 12:42, csütörtök | Helyi

Hat baleset az elmúlt héten

Az elmúlt héten – 2019. január 7. és 2019. január 13. között – a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.