Városlista
2018. október 18, csütörtök - Lukács

Hírek

2018. Május 18. 14:39, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Figyelem! Szinte mindenki tilosban parkol a Jókai utcán

Figyelem! Szinte mindenki tilosban parkol a Jókai utcán

Végig megállni tilos tábla van kihelyezve a nemrég újra megnyitott szakaszon, ennek ellenére rengeteg autó várakozik az út mentén.

Unger Tamás alpolgármester arra kéri az autósokat, hogy a Jókai utca Március 15. tér és Szalmavári utca között nemrég megnyitott szakaszán vegyék figyelembe a kihelyezett megállni tilos táblákat, hiszen azokat azért helyezték ki, mert még folyik munkavégzés a területen. Munkaidőn kívül a táblákat elfordítja a kivitelező és a parkolóhelyek rendelkezésre állnak. Hozzátette, a szegélyek mentén végeznek még javításokat, mellyel várhatóan a jövő hét folyamán végeznek, addig az autósok türelmét kéri az alpolgármester.

Albert Henrietta, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. műszaki ügyintézője a Jókai utca másik szakaszának jelenlegi állapotáról beszélt. Mint mondta - a csapadékvíz elvezető hálózat megépítését követően - jövő héten a kivitelező nagy erőkkel folytatja a szegélyek építését, mellyel párhhuzamosan megkezdi az útpálya szerkezet és parkoló állások alépítményeinek képzését, majd a hét második felében a térköves járdák felületképzései is megkezdődnek. Albert Henretta arra kéri az autósokat, hogy csak nagyon indokolt esetben hajtsanak be a munkaterületre és a lehető leghamarabb hagyják el a Jókai utcát a Zrínyi utca felé, hiszen nagy gépekkel folytatódik az építkezés a jövő héttől.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 18. 10:25, csütörtök | Helyi

Pápára látogatott az USA magyarországi nagykövete

David B. Cornstein nagykövet, aki a Nagykövetség C-12-es repülőgépén utazott, első alkalommal tett látogatást az MH Pápa Bázisrepülőtéren 2018. október 11-én.

2018. Október 18. 07:04, csütörtök | Helyi

Prostituáltaknak adta ki pápai és bakonykoppányi lakását

A Pápai Rendőrkapitányság több rendbeli prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 32 éves bakonykoppányi nővel szemben.

2018. Október 17. 15:20, szerda | Helyi

800 négyzetméteres jégpálya épül az Esterházy-kastély udvarán

Mivel a piac ideiglenesen a Fő téri korcsolyapálya helyére költözött, idén a kastély udvarán hódolhatunk a téli sportnak.

2018. Október 17. 14:57, szerda | Helyi

A Teleki utca páratlan oldalán is megújul a járda

Tavaly épült újjá a gyalogút az utcában, a Weöres Iskola felőli oldalon, most pedig az út túlsó felén dolgoznak.