Városlista
2018. augusztus 19, vasárnap - Huba

Hírek

2018. Május 18. 14:39, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Figyelem! Szinte mindenki tilosban parkol a Jókai utcán

Figyelem! Szinte mindenki tilosban parkol a Jókai utcán

Végig megállni tilos tábla van kihelyezve a nemrég újra megnyitott szakaszon, ennek ellenére rengeteg autó várakozik az út mentén.

Unger Tamás alpolgármester arra kéri az autósokat, hogy a Jókai utca Március 15. tér és Szalmavári utca között nemrég megnyitott szakaszán vegyék figyelembe a kihelyezett megállni tilos táblákat, hiszen azokat azért helyezték ki, mert még folyik munkavégzés a területen. Munkaidőn kívül a táblákat elfordítja a kivitelező és a parkolóhelyek rendelkezésre állnak. Hozzátette, a szegélyek mentén végeznek még javításokat, mellyel várhatóan a jövő hét folyamán végeznek, addig az autósok türelmét kéri az alpolgármester.

Albert Henrietta, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. műszaki ügyintézője a Jókai utca másik szakaszának jelenlegi állapotáról beszélt. Mint mondta - a csapadékvíz elvezető hálózat megépítését követően - jövő héten a kivitelező nagy erőkkel folytatja a szegélyek építését, mellyel párhhuzamosan megkezdi az útpálya szerkezet és parkoló állások alépítményeinek képzését, majd a hét második felében a térköves járdák felületképzései is megkezdődnek. Albert Henretta arra kéri az autósokat, hogy csak nagyon indokolt esetben hajtsanak be a munkaterületre és a lehető leghamarabb hagyják el a Jókai utcát a Zrínyi utca felé, hiszen nagy gépekkel folytatódik az építkezés a jövő héttől.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 19. 20:24, vasárnap | Helyi

Perutz: Döntetlen a Dunaharaszti MTK otthonában

Három forduló után is őrzi veretlenségét a Perutz FC, mely Ménfőcsanak után Dunaharasztiból is ponttal tért haza.

2018. Augusztus 19. 08:44, vasárnap | Helyi

Megújult a tapolcafői falumúzeum

Gyűjtést szerveztek a településrész lakosainak körében, így sikerült kibővíteni és megújítani a múltra jellemző tárgyakból álló tárlatot.

2018. Augusztus 18. 10:35, szombat | Helyi

Súlyos baleset történt a 83-ason Gyarmaton

Gyarmat belterületén történt baleset a reggeli órákban, a 83-as számú főúton.

2018. Augusztus 17. 14:42, péntek | Helyi

Szeptember 1-ig elkészülnek a Huszár Óvoda felújításával

Majd két hónapja dolgozik a kivitelező az épület belső tereinek megújításán. A közel 50 milliós kormányzati és önkormányzati forrásból megvalósuló beruházás tanévkezdésre megvalósul.