Városlista
2018. június 18, hétfő - Levente

Hírek

2018. Május 18. 14:39, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Figyelem! Szinte mindenki tilosban parkol a Jókai utcán

Figyelem! Szinte mindenki tilosban parkol a Jókai utcán

Végig megállni tilos tábla van kihelyezve a nemrég újra megnyitott szakaszon, ennek ellenére rengeteg autó várakozik az út mentén.

Unger Tamás alpolgármester arra kéri az autósokat, hogy a Jókai utca Március 15. tér és Szalmavári utca között nemrég megnyitott szakaszán vegyék figyelembe a kihelyezett megállni tilos táblákat, hiszen azokat azért helyezték ki, mert még folyik munkavégzés a területen. Munkaidőn kívül a táblákat elfordítja a kivitelező és a parkolóhelyek rendelkezésre állnak. Hozzátette, a szegélyek mentén végeznek még javításokat, mellyel várhatóan a jövő hét folyamán végeznek, addig az autósok türelmét kéri az alpolgármester.

Albert Henrietta, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. műszaki ügyintézője a Jókai utca másik szakaszának jelenlegi állapotáról beszélt. Mint mondta - a csapadékvíz elvezető hálózat megépítését követően - jövő héten a kivitelező nagy erőkkel folytatja a szegélyek építését, mellyel párhhuzamosan megkezdi az útpálya szerkezet és parkoló állások alépítményeinek képzését, majd a hét második felében a térköves járdák felületképzései is megkezdődnek. Albert Henretta arra kéri az autósokat, hogy csak nagyon indokolt esetben hajtsanak be a munkaterületre és a lehető leghamarabb hagyják el a Jókai utcát a Zrínyi utca felé, hiszen nagy gépekkel folytatódik az építkezés a jövő héttől.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 18. 09:02, hétfő | Helyi

Vasúti jelzőtáblát rongált meg

A Pápai Rendőrkapitányság 19030/491/2018. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

2018. Június 18. 07:27, hétfő | Helyi

A Vegas Showband koncertje és a tűzijáték zárta az idei Játékfesztivált

Ma is színes programok várták a kicsiket és a nagyokat a Várkertben és a Fő téren.

2018. Június 17. 08:36, vasárnap | Helyi

Délután játék, este buli - Folytatódott a Játékfesztivál

Rengeteg ember mozdult meg a városban a Pápai Játékfesztivál második napjának programjai miatt.

2018. Június 16. 08:25, szombat | Helyi

Megkezdődött a 28. Pápai Játékfesztivál

A háromnapos rendezvény első napján is volt már játék és szórakozás kicsiknek és nagyoknak. Az Ocho Macho fergeteges koncertet adott a Fő téren.