Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Augusztus 23. 15:00, péntek | Bulvár
Forrás: ma.hu

Félresikerült boltrablás: az ablakon át repült ki a tolvaj

Félresikerült boltrablás: az ablakon át repült ki a tolvaj

Három nap alatt 850 ezren voltak kíváncsiak arra a pórul járt rablópárosra, amelynek egyik tagját a bolt tulajdonosa szó szerint az ablakon keresztül dobta ki - még szerencse, hogy nem volt benne üveg!

Könnyű prédának tűnt az út mentén, láthatóan nem túl jó környéken álló bódé, ám az eladó nem olyan családból származik, ahol könnyen megijednek. A rablópáros motorral érkezett, majd az egyikük bement a boltba és egy fegyvernek tűnő tárgyat mutatott a boltosnak. Néhány pillanatnyi szünet után a rabló pisztolyostól repült ki az üzletből - de nem az ajtón, hanem az úttól jó két méterrel magasabban lévő ablakon keresztül.

Társa annyira megrémült, hogy azonnal gázt adott és elszáguldott a motorral, a kidobott rabló meg hanyatt-homlok próbálta utolérni. Hogy sikerült-e neki, és hogy utána a rendőrök is bekapcsolódtak-e a fogócskába, arról nem szólnak a hírek.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.