Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Augusztus 26. 07:58, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Fegyverek a gázolónál - videóval

Fegyverek a gázolónál - videóval

Elütött egy kerékpárost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott egy férfi Békéscsabán. A rendőrök elfogták és a házában fegyvereket, halászhálókat találtak, amelyekkel a gyanú szerint engedély nélkül -

- vadászott, halászott.

Közúti baleset okozásával, segítségnyújtás elmulasztásával és más bűncselekményekkel gyanúsítható férfit fogtak el a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. A baleset 2016. augusztus 12-én 6 óra 15 perc körül történt Békéscsabán. Egy személygépkocsi vezetője elütött egy kerékpárost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A kerékpáros férfit a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A minden részletre kiterjedő helyszíni vizsgálattal egy időben a rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek. Valamennyi, a balesettel kapcsolatba hozható információt igyekeztek összegyűjteni. A nyomozást a rendőrség felhívására érkező lakossági bejelentések is segítették.

A békésszentandrási férfit, aki a gyanú szerint elütötte és magára hagyta a sérült kerékpárost, 2016. augusztus 24-én Békéscsabán, a Kazinczy utcában fogták el a rendőrök. A kocsiján a baleset óta több sérült alkatrészt kicseréltetett. Elfogásakor az autójában mintegy 30 kilogramm élő halat, a lakásán pedig légpuskákat, sportfegyvereket, egy házilag készített fegyvert és hálókat találtak. A férfi a gyanú szerint engedély nélkül halászott és vadászott. A több bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves T. J.-t a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Címkék: Békéscsaba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.