Városlista
2019. február 20, szerda - Álmos

Hírek

2019. Február 12. 09:10, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Farsang a jégen - Ha beöltözik, ingyen korizhat!

Farsang a jégen - Ha beöltözik, ingyen korizhat!

Farsang a jégpályán - címmel ismét izgalmas programon vehetnek részt a téli sport kedvelői, sőt, akik beöltöznek, azoknak a belépőt sem kell kifizetni.

Remekül sikerült a Jégpályák Éjszakája, ezen felbuzdulva újabb izgalmas programot szervez a jégpálya üzemeltetője, idén első ízben, hagyományőrző szándékkal. - Szombaton, vagyis február 16-án, 16 órától 22 óráig lehet majd korizni, 20 órától DJ. Béci zenéjére. Ha valaki nálunk farsangozik, tehát jelmezben érkezik, annak nem kell a belépőt kifizetnie, de a programot kézműves foglalkozás is színesíti, ahol a gyerekek elkészíthetik jelmezeiket 15 és 17 óra között - tudtuk meg Boros Katalintól, a Pápai Platán Kft. ügyvezetőjétől.

A kézműves foglalkozáson álarcot lehet majd díszíteni, fejdíszt és nyakkendőt készíteni, de lesz sütés is, meglepetés farsangi fonomságok készülnek majd. Természetesen mindkét programot együtt és egymástól függetlenül is igénybe lehet venni.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 19. 14:36, kedd | Helyi

Hat év alatt két és félszeresére nő az egészségügyi szakdolgozók bére

A Magyar Ápolók Napja alkalmából Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő az egészségügyi dolgozók megbecsülésének fontosságáról beszélt.

2019. Február 19. 14:14, kedd | Helyi

Betörte egy pápai ház ablakát

Garázdaság miatt indult nyomozás egy 53 éves balatonkenesei férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. Február 19. 14:14, kedd | Helyi

Az idősek biztonságáért Mezőlakon

Mezőlaki idősek számára adtak otthonukban prevenciós tanácsokat a pápai rendőrök.

2019. Február 18. 11:17, hétfő | Helyi

Megújult épületrészt adtak át a városi könyvtárban

A Jókai Mór Városi Könyvtár Fapiac téri épület-együtesének udvarán álló épület újult meg és került berendezésre a Széchenyi 2020 program keretében.