Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2022. December 09. 15:37, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu

Fagyival dobálta meg az egyik pápai kávézó alkalmazottját a 29 éves nő

Fagyival dobálta meg az egyik pápai kávézó alkalmazottját a 29 éves nő

Garázdaság és zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 29 éves nővel szemben, aki fagylalttal dobálta meg az egyik belvárosi kávézó kiszolgálóját Pápán.

A vádirat szerint az elkövető idén áprilisban a gyermekeivel ment fagyizni, és a sértettől egy egy gombóc fagylaltot kért, melyet át is vett. Ezt követően azonban szóváltásba került a kiszolgálóval, és a két fagylalttal teli tölcsért előbb visszatette a tartóba, majd néhány másodperc különbséggel mindkettőt a sértett felé dobta. Az egyik tölcsér el is találta a kiszolgálót, míg a másik a pult mögé repült. A vádlott ezután gyermekeivel együtt távozott, miközben folyamatosan szidta és bántalmazással fenyegette a sértettet. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta az elkövetővel szemben.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.