Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Augusztus 18. 09:08, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Pénzt lopott, egy órán belül elfogták

Pénzt lopott, egy órán belül elfogták

A bejelentést követő egy órán belül gyanúsítottként hallgatta ki a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két személyt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. augusztus 14-én 7 óra 45 perc körül veszítette el pénztárcáját egy férfi a Pápán egy étkezdében. A tárcában benne voltak személyes iratai és mintegy 300.000 forint készpénze.
A helyszínre érkező körzeti megbízott adatgyűjtést végzett. Az üzletben működő kamera felvételein látható volt, hogy a sértett zsebéből kiesett a pénztárcája miközben állt fel az asztaltól. A mellette lévő asztalnál ülő férfi ezt meglátta, hátra rúgta a tárcát, a vele lévő nő pedig felvette azt a földről. Az intézkedő rendőr felismerni vélt két vaszari lakost. A Pápai Rendőrkapitányság egyenruhásai elfogták a két személyt, akiknél megtalálták az eltulajdonított összeget is.
Gyanusítotti kihallgatáson tettüket nem tagadták, elmondták, hogy az iratokat az egyik piactéri bolt rácsán belülre dobták. Ezeket helyszínen megkeresték és átadták a rendőröknek.
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai az összes eltulajdonított értéket visszaadták a jogos tulajdonosnak, a kár teljes egészében megtérült. A 30 éves nő és a 31 éves férfi ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – a kapitányság bűnügyi osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.