Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Március 06. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Egyre keményebb a vád Gáspár Győző ellen

Egyre keményebb a vád Gáspár Győző ellen

Az eredeti vádban szereplőnél nagyobb adóhiány mutatható ki Gáspár Győző és társai adócsaládi ügyében, ezért az ügyészség kiterjesztette a vádat.

Gáspár Győzőt és feleségét az RTL Klubon futó Győzike show kapcsán 22,2 millió forintos adócsalással vádolják. Perük tárgyalását szeptemberben kezdte meg a Salgótarjáni Városi Bíróság. Bóna Gyula ügyészségi szóvivő szerint a bírósági szakban a védelem nem fogadta el a nyomozás során készített igazságügyi adó- és könyvszakértői véleményt, ezért új szakértő kirendelését indítványozták. Az új szakértő véleménye a korábbinál nagyobb adóhiányt mutatott ki.

Győzőt most már kétrendbeli, az adóbevételt jelentős mértékben csökkentő adócsalással, valamint ezen ügyekben bűnsegédként is, továbbá kisebb kárt okozó csalás és kétrendbeli magánokirat-hamisítás vétségével vádolják - számol be az Új Ász.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.