Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Szeptember 02. 09:36, vasárnap | Helyi
Forrás: pepsifoci.hu, lombardfcpapa.hu

Egykori edzőjét hívta vissza a Lombard Pápa

Egykori edzőjét hívta vissza a Lombard Pápa

Közel egy hét keresés után a klub vezetősége megtalálta a hétfőn menesztett Bene Ferenc utódját - írja a lombardfcpapa.hu

A honlap írása szerint a 46 éves Zsivóczky Gyula lesz a Pápaiak régi-új trénere, aki a 2005/2006-os szezonban már ült a kispadon, ám akkor lehetetlen helyzetben vette át a csapat irányítását és bár kis híján megúszta a kiesést a Lombard, a csoda akkor elmaradt.

Az NB II-ben aztán sorozatos sérülések nehezítették Zsivóczky dolgát és Biró Péter tulajdonos a váltás mellett döntött, azzal meghagyással, hogy a korábbi Lombard játékos lesz még edző Pápán, és a jelek szerint tartotta is a szavát a klubvezér.
Zsivóczky segítője Sütő Szilárd lesz, aki a tréner utánpótlás-válogatottnál eltöltött ideje alatt már segítette a munkáját.
Címkék: edzőváltás, lombard

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.