Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Augusztus 24. 07:55, szerda | Bulvár
Forrás: 24.hu

Egy nudista legérzékenyebb testrészébe akadt bele a csali

Egy nudista legérzékenyebb testrészébe akadt bele a csali

Herbert Fendttel a legszörnyűbb dolog történt, ami csak megeshet, ha az ember természetes vízben fürdik...

A német férfi – aki egyébként nudista – az Augsburg mellett található Kaisersee-ben pancsolt, amikor kegyetlen fájdalmat érzett odalent - írja a 24.hu.

A Daily Mail szerint Fendt (akit egyébként nem így hívnak, csak érthető okokból nem szeretne valódi nevén megszólalni ebben a kényes ügyben) miután észrevette, hogy horogra akadt a pömpölője, azonnal kiabált a parton álló horgásznak, hogy ez nem igazi kapás, és nehogy beakasszon (mármint nehogy elkezdje cibálni a botját) (mármint a horgászbotot).

A szerencsétlenül járt nudista kivergődött a vízből, átvágta a damilt, és a horoggal a kukijában biciklire pattant, és kórházba ment. Az orvosok megszabadították a férfit az alkalmi piercingtől, fertőtlenítették a pöcörőjét.

A Kaisersee egyébként elsősorban horgászó, így a strandolók saját felelősségre fürdőzhetnek benne. A nudista úriember (aki most egy hétig biztosan nem úszkálhat) elmondta: szeretne még csobbanni a tóban, mindenképp visszatér a szomorú eset helyszínére.

A kép illusztráció

Címkék: baleset, horog, nudista

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban