Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Január 19. 15:55, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Edzőmeccsen találkozott a Perutz és az ETO

Edzőmeccsen találkozott a Perutz és az ETO

A Perutz FC csapata felkészülési mérkőzésen 2-0-ra kikapott az NB II-es pontvadászat 10. helyén álló WKW ETO FC Győr gárdájától.

A téli felkészülés második hetének lezárásaként játszotta a szomszédvár elleni tesztmeccset a Perutz alakulata, mely az első félidő 8. percében Andric góljával került hátrányba. A második felvonásban Rozmán László vezetőedző sokat cserélt, négy utánpótlás játékos is pályára léphetett, a 2-0-s vendégsikert Jakab egy egyéni hibát kihasználva állította be. Az edzőmeccsen próbajátékosként pápai színekben pályára lépett Tiba Levente, mint megtudtuk, a legutóbb a Gyirmót II-ben futballozó 20 esztendős védő sorsáról az elkövetkezendő napokban születik döntés. További hír a játékoskerettel kapcsolatban, hogy fél éves kitérő után visszatért a csapathoz Nagy Bálint. A 26 esztendős játékos a 2017/2018-as szezonban 22 meccsen erősítette a pápai alakulatot, ezalatt három gólt lőtt.

Perutz FC - WKW ETO FC Győr 0-2 (0-1) Gsz.: Andric, Jakab
Perutz FC: Szigeti - Nagy T., Dóczi, Tiba - Bohner, Iványi, Baldauf, Böröczky - Ivancsics - Vallejos, Szabó Zs. csereként pályára lépett: Dokter, Nagy B., Jurik, Császár, Füleki, Mogyorósi, Szabó B., Bognár.

Rozmán László: Az első félidőben azzal a csapattal álltunk fel, amit jelen pillanatban a legerősebbnek gondolunk. Ahhoz képest, hogy az első edzőmeccsünk volt csak, jól játszottunk, azokat a labdakihozatalokat, amiket szerettem volna viszontlátni, a játékosok megvalósították. Egyetlen problémánk, hogy sajnos a támadózónában elfogyunk, ezen dolgoznunk kell a folytatásban. A második félidőben több helyen is változtattam, nem szerettem volna, ha a játékosok két hét után 45-50 percnél nagyobb terhelést kapjanak. A tervezetteknek megfelelően halad a felkészülés, folytatjuk a munkát.
A Perutz legközelebb egy hét múlva (január 26.) lép pályára, amikor a szintén NB II-es Mosonmagyaróvárral mérkőzik meg idegenben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk