Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Április 04. 09:40, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Dr. Kovács Zoltán: Köszönöm!

Dr. Kovács Zoltán: Köszönöm!

A Fidesz-KDNP jelöltje hetedik alkalommal győzött, a következő négy évben is ő lesz Veszprém megye 4-es számú választókerületének országgyűlési képviselője.

Dr. Kovács Zoltán az Infopápa.hu kérdésére elmondta, maga sem számított ilyen mértékű sikerre, szorosabb eredményt várt, még akkor is, ha az látszott, hogy a falvakban jelentősebb ismertséggel és támogatottsággal rendelkezik, így győzelemre azért számított. - Ezért a sikerért nagyon sokan és nagyon sokat dolgoztak, szeretném megköszönni nekik és mindenkinek, aki megtisztelt a bizalmával - mondta Kovács Zoltán, aki büszke arra, hogy hetedik alkalommal győzött országgyűlési választáson.

A képviselő nem számít könnyű négy évre, sok feladat előtt áll az ország, de nem fognak lemondani mindarról, amit elért az ország, és amit megígértek.

Kovács Zoltán hozzátette, Grőber Attila telefonon gratulált neki, mint mondta, ez így normális egy nyugati társadalomban, "mindannyian azt szeretnénk, hogy ez a város, ez a térség előbbre jusson" - fogalmazott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.