Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Április 07. 12:46, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Digitálisan is forgalomba kerülnek péntektől a Star Wars-klasszikusok

Digitálisan is forgalomba kerülnek péntektől a Star Wars-klasszikusok

Manapság nehéz ezt elhinni, de a Star Wars-klasszikusok eddig nem voltak elérhetőek digitális formátumban. Péntektől azonban a teljes kollekció megvásárolható a nagy digitális áruházakban HD minőségben.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Walt Disney Stúdió, a Lucasfilm és az első hat részt hagyományosan forgalmazó 20th Century Fox hónapokig tartó tárgyalás után jutott megállapodásra a kérdésben. Ennek eredményeként az először a mozikba került Star Wars: IV. rész kivételével, amelynek jogai a 20th Century Foxnál maradtak, a Disney hozza digitálisan forgalomba a további öt epizódot.
Alan Bergman, a Walt Disney Stúdió elnöke örömmel jelentette be, hogy a hat Star Wars-film először kerül digitális HD minőségben forgalomba. A filmek az Amazon, a Google Play, az iTunes és egyéb nagy digitális forgalmazók áruházaiban vásárolhatók meg.
A filmekhez bónuszanyagokat is csomagolnak: ezek között lesznek először látható párbeszédek Star Wars-színészek között és a Star Wars: Discoveries From Inside című film kihagyott jelenetei is.
A hat klasszikus produkciót egyesével és teljes digitális gyűjteményként is meg lehet vásárolni.
Az űreposz Disneynél készülő következő epizódja, a Star Wars: VII. rész - Az ébredő Erő J. J. Abrams rendezésében decemberben kerül a mozikba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk