Városlista
2018. június 19, kedd - Gyárfás

Hírek

2017. December 11. 11:31, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

December 15-én nyit az adventi vásár, neves előadók a színpadon

December 15-én nyit az adventi vásár, neves előadók a színpadon

Már állnak a faházak a Fő téren, ahol hamarosan a színpad és a jégpálya építését is megkezdik. Tavaly sokan hiányolták az adventi programokat a városban, idén öt napon át lehet forralt bor mellett hangolódni az ünnepre.

Advent harmadik és negyedik hétvégéjén a Gyertyafényes Advent programsorozat kínálata kibővül. A várakozás első két vasárnapján egy rövid műsorra és gyertyagyújtásra gyűlhetett össze a közönség, december 15-től viszont országosan ismert sztárvendégek és helyi amatőr művészeti, valamint iskolai csoportok fellépése csábítja az embereket a térre. Szabadkai Veritától, a programokat szervező JMSZK igazgatójától megtudtuk, december 16-án és 17-én ajándékkészítő játszóházat is szerveznek a Szent István iskola aulájában. Szintén ezen a két napon karácsányi pónifogat közlekedik majd a Fő téren, 16-18 óráig. A szépen feldíszített pónifagatra bárki felülhet majd.

Idén ajándékvásárlásra is lesz lehetőség, a felállított faházakból jó minőségű, egyedi kézműves tárgyak kaphatók majd, de lesz lehetőség forralt bort, forrócsokit, vagy éppen pálinkát is inni. Sajnos a faházak csak péntektől vasárnapig, illetve az utolsó adventi hétvégén pénteken és szombaton este 16 órától 20 óráig lesznek nyitva. Aki korcsolyázni szeretne az adventi időszakban, annak sem szolgálhatunk túl jó hírekkel, mivel a jégpálya építését ugyan elkezdik, de műszaki átvizsgálás és folyadékkal való feltöltés is szükségeltetik, így a koripálya megnyitása legkorábban a téli szünet kezdetén lehetséges, persze ha az időjárás is engedi.

A részletes programot itt találja!

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 18. 09:02, hétfő | Helyi

Vasúti jelzőtáblát rongált meg

A Pápai Rendőrkapitányság 19030/491/2018. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

2018. Június 18. 07:27, hétfő | Helyi

A Vegas Showband koncertje és a tűzijáték zárta az idei Játékfesztivált

Ma is színes programok várták a kicsiket és a nagyokat a Várkertben és a Fő téren.

2018. Június 17. 08:36, vasárnap | Helyi

Délután játék, este buli - Folytatódott a Játékfesztivál

Rengeteg ember mozdult meg a városban a Pápai Játékfesztivál második napjának programjai miatt.

2018. Június 16. 08:25, szombat | Helyi

Megkezdődött a 28. Pápai Játékfesztivál

A háromnapos rendezvény első napján is volt már játék és szórakozás kicsiknek és nagyoknak. Az Ocho Macho fergeteges koncertet adott a Fő téren.