Városlista
2018. március 21, szerda - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2017. December 11. 11:31, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

December 15-én nyit az adventi vásár, neves előadók a színpadon

December 15-én nyit az adventi vásár, neves előadók a színpadon

Már állnak a faházak a Fő téren, ahol hamarosan a színpad és a jégpálya építését is megkezdik. Tavaly sokan hiányolták az adventi programokat a városban, idén öt napon át lehet forralt bor mellett hangolódni az ünnepre.

Advent harmadik és negyedik hétvégéjén a Gyertyafényes Advent programsorozat kínálata kibővül. A várakozás első két vasárnapján egy rövid műsorra és gyertyagyújtásra gyűlhetett össze a közönség, december 15-től viszont országosan ismert sztárvendégek és helyi amatőr művészeti, valamint iskolai csoportok fellépése csábítja az embereket a térre. Szabadkai Veritától, a programokat szervező JMSZK igazgatójától megtudtuk, december 16-án és 17-én ajándékkészítő játszóházat is szerveznek a Szent István iskola aulájában. Szintén ezen a két napon karácsányi pónifogat közlekedik majd a Fő téren, 16-18 óráig. A szépen feldíszített pónifagatra bárki felülhet majd.

Idén ajándékvásárlásra is lesz lehetőség, a felállított faházakból jó minőségű, egyedi kézműves tárgyak kaphatók majd, de lesz lehetőség forralt bort, forrócsokit, vagy éppen pálinkát is inni. Sajnos a faházak csak péntektől vasárnapig, illetve az utolsó adventi hétvégén pénteken és szombaton este 16 órától 20 óráig lesznek nyitva. Aki korcsolyázni szeretne az adventi időszakban, annak sem szolgálhatunk túl jó hírekkel, mivel a jégpálya építését ugyan elkezdik, de műszaki átvizsgálás és folyadékkal való feltöltés is szükségeltetik, így a koripálya megnyitása legkorábban a téli szünet kezdetén lehetséges, persze ha az időjárás is engedi.

A részletes programot itt találja!

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 20. 20:23, kedd | Helyi

Ilyen volt Pápa 1957-ben

Egy rövid filmecske került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra, mely hatvan évvel ezelőtti állapotát örökítette meg városunknak. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

2018. Március 20. 20:06, kedd | Helyi

Az FKGP Töreki Milán támogatására kéri szavazóit

2018. Március 20. 09:55, kedd | Helyi

Ajka-Perutz: Ismét elhalasztva

Másodszorra is halasztják a labdarúgó NB III Veszprém megyei derbijét - értesült a veol.hu.