Városlista
ma: 25 °C holnap: 29 °C
2016. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2016. Március 09. 16:04, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Csütörtökön nyit az új benzinkút

Csütörtökön nyit az új benzinkút

Rengeteg akcióval, ajándékokkal és sok meglepetéssel várja első vásárlóit az új üzemanyagkút a Celli úton. A nyitás alkalmából 300 Ft alatt lesz a benzin és a gázolaj ára is!

Az ünnepélyes megnyitóra csütörtökön reggel 9 órakor kerül sor, ezt követően, nagyjából negyed 10-től tankolhatjuk tele autóinkat. Nem is akármennyiért, a nyitás alkalmából ugyanis, március 10-én, csütörtökön 299 Ft lesz mind az adalékolt 95-ös benzin, mind pedig a szintén adalékolt gázolaj literenkénti ára! Ezek az árak kizárólag a nyitás napján érvényesek.

Hatalmas várakozás tapasztalható a városban azóta, mióta portálunkon megjelent a hír, hogy új töltőállomás nyílik a Celli úton. Azoknak sem kell csüggedniük, akik a nyitási akciókról lemaradnak, hiszen az új töltőállomáson az átlagárnál 10-15 forinttal olcsóbban lehet majd tankolni, akciós időszakokon kívül is.
Az üzemanyagok minősége minden szabvány szerinti követelményt kielégít, azokat égésjavító és teljesítménynövelő adalékkal látják el. A Diesel adalékkal ellátott üzemanyagoknál megnövekedett cetánszám jellemző, aminek eredményeként rövidebb a gyújtáskésleltetés, ezáltal tökéletesebb lesz az égés, egyenletesebben jár a motor és csökken a károsanyag kibocsátás. Meghosszabbítja a motor élettartamát és jobb teljesítményt idéz elő. De az új töltőállomáson lesz lehetőség a legkorszerűbb, EURO V-VI-os motorok emissziós értékének beállításához szükséges, úgynevezett AD Blue adalék tankolására is – tudtuk meg az új benzinkutat nyitó Concordia Trans Kft. ügyvezetőjétől.
Lencse Zsolt hozzátette, a nyitás alkalmából számos akciót is szerveznek, minden vásárlónak apró ajándéktárgyakkal, csokoládéval, kávéval kedveskednek.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Július 01. 15:05, péntek | Helyi

Újra megnyithatják a Fő utcát a forgalom előtt

A csütörtöki képvselő-testületi ülésen szó volt a belvárosi üzletek azon igényéről, hogy részlegesen újra nyissák meg a Fő tér rehabilitációjával együtt lezárt Fő utcát a forgalom előtt. A polgármester lát erre esélyt.

2016. Július 01. 14:57, péntek | Helyi

Autófeltörés közben elaludt

Buliból hazafelé tartva felfeszítette egy az utcán várakozó személygépkocsi első ajtaját, majd az abban elhelyezett autós rádiót kísérelte meg eltulajdonítani. Pechére elaludt.

2016. Július 01. 14:39, péntek | Helyi

A DK támogatja a Sándor Mária által szervezett tüntetést

Kerecsényi Zoltán önkormányzati képviselő, a DK Országos Tanácsának tagja rendhagyó fogadóórája keretében utcai szórólaposztást és sajtótájékoztatót tartott a Magyar Egészségügy Napja alkalmából.

2016. Július 01. 12:26, péntek | Helyi

A pápai ŠKODA Márkakereskedés és szerviz is megjelent a 26. Pápai Játékfesztiválon

A Leier Autó Kft. kötelékébe tartozó pápai ŠKODA Márkakereskedés és szerviz kiemelt támogatóként jelent meg az immár 26. alkalommal megrendezett Pápai Játékfesztiválon.