Városlista
ma: 25 °C holnap: 29 °C
2016. október 20, csütörtök - Vendel

Hírek

2016. Március 09. 16:04, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Csütörtökön nyit az új benzinkút

Csütörtökön nyit az új benzinkút

Rengeteg akcióval, ajándékokkal és sok meglepetéssel várja első vásárlóit az új üzemanyagkút a Celli úton. A nyitás alkalmából 300 Ft alatt lesz a benzin és a gázolaj ára is!

Az ünnepélyes megnyitóra csütörtökön reggel 9 órakor kerül sor, ezt követően, nagyjából negyed 10-től tankolhatjuk tele autóinkat. Nem is akármennyiért, a nyitás alkalmából ugyanis, március 10-én, csütörtökön 299 Ft lesz mind az adalékolt 95-ös benzin, mind pedig a szintén adalékolt gázolaj literenkénti ára! Ezek az árak kizárólag a nyitás napján érvényesek.

Hatalmas várakozás tapasztalható a városban azóta, mióta portálunkon megjelent a hír, hogy új töltőállomás nyílik a Celli úton. Azoknak sem kell csüggedniük, akik a nyitási akciókról lemaradnak, hiszen az új töltőállomáson az átlagárnál 10-15 forinttal olcsóbban lehet majd tankolni, akciós időszakokon kívül is.
Az üzemanyagok minősége minden szabvány szerinti követelményt kielégít, azokat égésjavító és teljesítménynövelő adalékkal látják el. A Diesel adalékkal ellátott üzemanyagoknál megnövekedett cetánszám jellemző, aminek eredményeként rövidebb a gyújtáskésleltetés, ezáltal tökéletesebb lesz az égés, egyenletesebben jár a motor és csökken a károsanyag kibocsátás. Meghosszabbítja a motor élettartamát és jobb teljesítményt idéz elő. De az új töltőállomáson lesz lehetőség a legkorszerűbb, EURO V-VI-os motorok emissziós értékének beállításához szükséges, úgynevezett AD Blue adalék tankolására is – tudtuk meg az új benzinkutat nyitó Concordia Trans Kft. ügyvezetőjétől.
Lencse Zsolt hozzátette, a nyitás alkalmából számos akciót is szerveznek, minden vásárlónak apró ajándéktárgyakkal, csokoládéval, kávéval kedveskednek.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Október 20. 20:17, csütörtök | Helyi

Elgázoltak egy gyalogost a Korona utcán

A gyalogost a zebrán ütötték el, súlyosan megsérült.

2016. Október 20. 14:06, csütörtök | Helyi

Rendőr bácsi az óvodában

Kiss Zoltán rendőr törzszászlós 2016. október 17-én délelőtt a Pápa Városi Óvodák Fáy András Lakótelepi Tagóvodájának Kamilla csoportjában tartott közlekedési foglalkozást.

2016. Október 19. 21:18, szerda | Helyi

A baloldal külön megemlékezést tart október 23-án Pápán

Grőber Attila, az MSzP pápai elnöke közleményt adott ki. E szerint pártja nem vesz részt az önkormányzat által szervezett megemlékezésen, a forradalom 60. évfordulóján. A kezdeményezéshez az Együtt és a DK is csatlakozott.

2016. Október 19. 09:49, szerda | Helyi

Teljes volt az útzár Győrszemerén

A rendőrök Győrszemere belterületén egy korábbi balesettel összefüggésben újabb eljárási cselekményeket végeztek kedden este.