Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Június 23. 06:41, csütörtök | Helyi
Forrás: Független hírügynökség

Cseh Tamás emlékest lesz Bakonybélben

Cseh Tamás emlékest lesz Bakonybélben

"Micsoda útjaim" címmel Cseh Tamás- emlékest és jótékonysági koncert lesz július 17-én szombaton este fél nyolckor Bakonybélben.

A koncert - többek között - a Borostyán-kúti kápolna felújításáért jöhet létre. A nézők szög-és téglajegyek vásárlásával segíthetik a kápolna felújítását. A sok meglepetést tartogató esten fellép: Márta István zeneszerző, Víg Mihály zenész, Bakács Tibor Settenkedő újságíró,kritikus, Pitti Katalin operaénekes, Borteleki Gábor tési zenész, Dávid Roland veszprémi énekes, a helyi Retro együttes, a Szent Mauríciusz Kamarakórus és Cseh Tamás bakonybéli barátai.

A nézők szög-és téglajegyeket vehetnek az estre és adományaikkal így hozzájárulhatnak a Borostyán-kúti kápolna felújításához. Az esemény esőhelyszíne a faluház lesz. – tájékoztatott Varga Róbert az est házigazdája.

A település önkormányzata és a Szent Mauríciusz Monostor szervezésében létrejött rendezvény fővédnöke Bereményi Géza, Cseh Tamás szerzőtársa.

A kápolna felújítása Cseh Tamás szívügye volt. Hobo, azaz Földes László, a népszerű előadó tavaly óta már három jótékony célú estet tartott a településen a nemes célért és így 800 ezer forintot gyűjtött össze a Szent Maurícusz Alapítványnak, amelynek a 7 millió forint összköltségvetésű felújításra eddig különböző adományokkal együtt másfél millió forint áll a rendelkezésére. A mostaniemlék-esttel ezt az összeget szeretnék gyarapítani a szervezők, úgy is, hogy Hoboaz elkövetkezendő időszakban még háromszor lép majd fel Bakonybélben jótékony céllal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.