Városlista
2019. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Június 23. 06:41, csütörtök | Helyi
Forrás: Független hírügynökség

Cseh Tamás emlékest lesz Bakonybélben

Cseh Tamás emlékest lesz Bakonybélben

"Micsoda útjaim" címmel Cseh Tamás- emlékest és jótékonysági koncert lesz július 17-én szombaton este fél nyolckor Bakonybélben.

A koncert - többek között - a Borostyán-kúti kápolna felújításáért jöhet létre. A nézők szög-és téglajegyek vásárlásával segíthetik a kápolna felújítását. A sok meglepetést tartogató esten fellép: Márta István zeneszerző, Víg Mihály zenész, Bakács Tibor Settenkedő újságíró,kritikus, Pitti Katalin operaénekes, Borteleki Gábor tési zenész, Dávid Roland veszprémi énekes, a helyi Retro együttes, a Szent Mauríciusz Kamarakórus és Cseh Tamás bakonybéli barátai.

A nézők szög-és téglajegyeket vehetnek az estre és adományaikkal így hozzájárulhatnak a Borostyán-kúti kápolna felújításához. Az esemény esőhelyszíne a faluház lesz. – tájékoztatott Varga Róbert az est házigazdája.

A település önkormányzata és a Szent Mauríciusz Monostor szervezésében létrejött rendezvény fővédnöke Bereményi Géza, Cseh Tamás szerzőtársa.

A kápolna felújítása Cseh Tamás szívügye volt. Hobo, azaz Földes László, a népszerű előadó tavaly óta már három jótékony célú estet tartott a településen a nemes célért és így 800 ezer forintot gyűjtött össze a Szent Maurícusz Alapítványnak, amelynek a 7 millió forint összköltségvetésű felújításra eddig különböző adományokkal együtt másfél millió forint áll a rendelkezésére. A mostaniemlék-esttel ezt az összeget szeretnék gyarapítani a szervezők, úgy is, hogy Hoboaz elkövetkezendő időszakban még háromszor lép majd fel Bakonybélben jótékony céllal.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 21. 20:46, vasárnap | Helyi

Megvan az első idei Perutz győzelem!

Nem indult jól a 2019-es esztendő a pápai csapat számára, de úgy tűnik, az edzőváltás jót tett a játékosoknak. Lengyel Ferenc irányításával két meccsen négy pontot szerzett a Perutz FC.

2019. Április 20. 19:25, szombat | Helyi

Nem sikerült a bravúr

Az NB1/B-s bajnokság rájátszásának második mérkőzésén a Bajai Bácska FKE csapatát fogadta a Concordia Motax KC.

2019. Április 19. 14:21, péntek | Helyi

Az aljnövényzet égett a Vasút utca végén

Olvasónk tájékoztatása szerint a tűzoltók gyorsan a helyszínre értek és hamar eloltották a lángokat.

2019. Április 19. 13:29, péntek | Helyi

Húsvétkor is óvja vagyontárgyait!

A húsvéti hosszú hétvége alkalmával is figyelmet kell fordítanunk vagyontárgyaink védelmére, hiszen a betörők és besurranó tolvajok ebben az időszakban is megtalálhatják az alkalmat arra, hogy megkárosítsanak bennünket.