Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2023. Január 27. 12:07, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Családi házak udvarán felhalmozott szemétkupacokra bukkantak a pápai rendőrök

Családi házak udvarán felhalmozott szemétkupacokra bukkantak a pápai rendőrök

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták az illegális hulladéklerakások elkövetőit.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. január 26-án a társszervekkel együttműködve ellenőrizték többek között a magánudvarokban történő illegális szemétlerakásokat. Ennek alkalmával egy pápai, egy békási és egy mezőlaki családi ház udvarában figyeltek fel a 10 köbméternél nagyobb mennyiségben felhalmozott szemétkupacokra, amelyek nagyrészt gumiabroncsokból, különböző műanyag- és fémhulladékokból álltak. A mezőlaki ingatlan udvarán bontásra váró és bontott gépkocsik, valamit ezek bontásából származó alkatrészek is voltak szétszórva a háztartási hulladék mellett. A rendőrök az intézkedések során minden esetben azonosították a hulladékot felhalmozó személyeket, akiket elfogtak és előállítottak.

Egy 46 éves pápai lakos, illetve egy 51 éves békási férfi és 45 éves párja, továbbá egy 27 éves mezőlaki férfi ellen hulladékgazdálkodás rendjének megsértése vétség elkövetése miatt büntetőfeljelentést tettek.

A Pápai Rendőrkapitányság a jövőben is kiemelt figyelmet fordít az engedély nélküli hulladéklerakások, hulladékszállítások, valamint autóbontások kiszűrésére és az elkövetők felelősségre vonására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.