Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Szeptember 09. 09:12, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Csak éjféltől használható az ingyenes mobil toalett a Borfesztiválon

Csak éjféltől használható az ingyenes mobil toalett a Borfesztiválon

Addig viszont a kastélyban található nyilvános mellékhelyiséget lehet használni, 300 forintért.

Tegnap este egy videót töltöttem fel a Pápán Hallottam csoportba arról, ami számomra új információ volt, hogy a város mobil mellékhelyisége, kissé ugyan eldugva, de a vendégek rendelkezésére áll a kastély nyugati oldalán. Sajnálatos módon azonban kiderült, hogy az önkormányzat által vásárolt WC csak éjfél után használható, ekkor ugyanis bezár a kastély. Addig a fesztivál résztvevői a kastélyban található nyilvános mellékhelyiséget tudják használni, 300 forintért.

Ezt Boros Katalin, a fesztivált szervező Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője is megerősítette. Kérdésünkre, hogy ennek mi az oka, elmondta, hogy éjfélig rendelkezésre áll a kastélyban található nyilvános mellékhelyiség, melynek használata 300 Ft használatonként, ezért azt tudják használni a vendégek. Éjfél után viszont rendelkezésre áll az ingyenesen használható városi mobil WC.

A Pápai Csülök Cicege és Bor Fesztivál ma is izgalmas programokkal várja a vendégeit, a részletes programot ITT találja!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.