Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 24. 10:11, péntek | PR

City GSM „Csak” egy üzlet, ahol magas a Minőség, állandó munkatárs a Megbízhatóság, ahol a javítás nem csak Szerviz

City GSM „Csak” egy üzlet, ahol magas a Minőség, állandó munkatárs a Megbízhatóság, ahol a javítás nem csak Szerviz

Folyamatosan fejlődő, digitális világunk egyik fő ismérve, hogy rengeteg energiát és pénzt áldozunk technikai eszközeink fejlesztésére.

Mindig a legújabb, a legmodernebb, a legokosabb készülékekre vágyunk. Életünkben vannak olyan tárgyak, melyek kiemelten kötődnek hozzánk, hétköznapjainkban társunkká váltak. Napjainkban ilyen tárgy lehet a mobiltelefonunk, mely nélkül szinte elképzelhetetlenek napjaink, gondoljunk csak bele, ha véletlenül nélküle indulunk munkába, máris pánikba esünk, hiányérzetünk támad. Mint minden társ, telefonjaink is törődésre szorulnak, például néha ki kell cserélni egy- egy alkatrészt, akkumulátort, hátlapot, vagy védőfóliával ellátni ahhoz, hogy hosszú távon társunk maradhasson. Pápa belvárosában a Kossuth utcán a City GSM minden ügyfelének, mobiltelefon tulajdonosnak megoldást kínál, s megpróbál kedvezni:

- Legyen szó Iphone, Samsung, HTC, vagy éppen Nokia-ról, vagy egyéb márkáról, üzletünkben biztosan megtalálhatja saját igényeinek leginkább megfelelő terméket. Bizalommal fordulhatnak hozzánk, kollégáimmal karöltve - mondhatni családias légkörben - sok éves szakmai tapasztalattal mindent megteszünk annak érdekében, hogy segítséget nyújtsunk a megfelelő készülék, vagy kiegészítő kiválasztásában, akár a telefon beállításban, vagy épp szervizelésében, melyet helyszínen el is tudunk végezni 2-3 napon belül, de akár azonnal is függően a problémától – tudtuk meg Szempfner Szabolcstól a City GSM boltvezetőjétől, aki 2001 óta dolgozik a szakmában.


Alapvető cégfilozófiánk mindig is az ügyfelek igényeinek maximális kielégítésére helyezte és helyezi a legfőbb hangsúlyt, nem csupán a vásárlás megtörténtéig, hanem az azutáni és az azt megelőző esetleges kérdések, problémák megoldására. Kínálatunk folyamatosan bővül a mobilpiachoz kapcsolódó megoldásokkal, széles körben kínálunk minőségi mobil tartozékokat, legyen szó akkumulátorról, memóriakártyáról, hátlapokról, Bluetooth technológiára épülő termékről, vagy épp más kiegészítő eszközről. Üzletünkben a gyári termékek forgalmazásán túl használt műszaki cikkek széles választékával (telefonokkal, X-boksz konzolokkal, hozzá tartozó játékokkal, tartozékokkal), várjuk kedves ügyfeleinket. Emellett garancián túli szervízeléssel tesszük teljessé palettánkat, megfelelve a mai kor és vevőink elvárásának.

Bátran térjen be hozzánk, ha venne, eladna, javíttatana, vagy kérdése lenne!
City GSM „Csak” egy üzlet, ahol magas a Minőség, állandó munkatárs a Megbízhatóság, ahol a javítás nem csak Szerviz, ahol elkötelezettségünk a Garancia

Címkék: citiy gsm, Mobiltelefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.