Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 15. 09:24, péntek | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Cél a győzelem!

Cél a győzelem!

Az elmúlt hétvégén szerezte meg első pontjait a pápai csapat. Szombaton este hazai pályán az ötödik helyen tanyázó Andráshida érkezik a Perutz stadionba. Cél a győzelem.

Marton Miklós csapatának a legutóbbi fordulóban megtört a négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériája, az 1-0-s Csepel elleni győzelemmel pedig mindjárt négy helyet ugrott előre a tabellán a pápai gárda.
- Nagyon ránkfért már a siker, azt gondolom a játék összképe alapján rá is szolgáltunk a három pontra, a győzelem értékét növeli, hogy több mint 50 percet egy jogtalan kiállítás miatt emberhátrányban futballoztunk – emlékeztetett a pápaiak trénere. Olyan meccs volt, amilyet vártam, ellenfelünk visszaállt védekezni, szerencsére hamar fel tudtuk törni a védelmi vonalukat. Ha jobban használjuk ki a helyzeteinket, akkor nagyobb is lehetett volna a különbség, de most az volt a legfontosabb, hogy nyerjünk.
A folytatásban a tabellán három győzelemmel (Veszprém, BKV Előre, Csorna) és két vereséggel (THSE-Szabadkikötő, Dunaharaszti) ötödik helyen álló Andráshida lesz az ellenfél.
- Szombati ellenfelünk hasonló játékot játszik, mint a Csepel, a védekezésre helyezi a fő hangsúlyt és pontrúgásokból, kontrákból igyekszik gólt szerezni. Fel fogunk készülni belőlük, és ha senki sem követi el azokat a hibákat, amiket az első pár mérkőzésen láttunk, nem lesz gond. Győzelemre számítok és arra is fogunk játszani – tette hozzá Marton Miklós.
A mérkőzést – melyet a kiadottól eltérően szeptember 16-án, szombaton 19 órától rendeznek a Perutz stadionban – Kovács Szabolcs és Skriba Máté sérülés miatt biztosan kihagyja, ahogy a Csepel ellen kiállított Iványi Martin is, akit egy mérkőzésre tiltott el a fegyelmi bizottság.

Címkék: NBIII, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.