Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Január 20. 10:54, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu, Fotó: Molnár Márk

Buli a kastélyudvaron - Jó volt a hangulat a Jégpályák Éjszakáján

Buli a kastélyudvaron - Jó volt a hangulat a Jégpályák Éjszakáján

Színes fényekben úsztak az Esterházy-kastély falai, szólt a zene, a téli sportok szerelmesei pedig egészen éjfélig élvezhették a szuper hangulatot.

Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, a 800 négyzetméteres pályát a téli szünetben és a Jégpályák Éjszakáján is maradéktalanul megtöltötték e téli sport szerelmesei.

-A Jégpályák Éjszakájára délután 16 órától lehetett jegyet váltani, s nagy örömünkre már akkor is sokan érkeztek. Rengetegen figyelmemmel kísérték a jégfrissítést 20 órakor, amire azért volt szükség, hogy éjfélig jó minőségű jégen lehessen korozni - tudtuk meg Boros Katalintól, aki hozzátette, nagy örömünkre szinten minden nap többen kilátogatnak a jégpályára, sok a régi vendég, és persze mindig vannak újak is.


-Nem vezetünk statisztikát arról, hogy a vendégek mely településről érkeznek, de sokan más városból jönnek hozzánk, egészen messzi helyekről is. Az Esterházy jégarénában szinte tavaszias időjárásban is lehet korizni, érdekesség, hogy amikor 13 fok volt, mégis kevesebben jöttek, mint a hidegben.
-Nagyon szeretnénk, ha a jégpálya is része lenne a város közösségi tereinek. Ezért is hirdettük meg a Jégpályák Éjszakáját, ahová nemcsak azokat vártuk, akik korizi szerettek volna, hanem azokat is, akik a korcsolyázókat elnézve elfogyasztanak egy meleg italt, beszélgetnek, s egy kellemes estét töltenének el nálunk - tette hozzá az ügyvezető.


A 2019-es Jégpályák Éjszakája beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen sokan kilátogattak a hangulatos rendezvényre és örömmel siklottak a csodás környezetben, vagy csak nézelődtek és élvezték a vidám korizók látványát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.

2024. Április 16. 09:15, kedd | Helyi

Kattant a bilincs - Késsel fenyegette meg élettársát a Pápa környéki faluban

Egy Pápa környéki kistelepülésen élő nő értesítette a rendőrséget 2024. április 13-án este arról, hogy családi házukban élettársa egy szóváltást követően késsel fenyegette meg.

2024. Április 16. 08:05, kedd | Helyi

Esős napok jönnek, mind járművel, mind gyalogosan körültekintőbben közlekedjen!

A meteorológiai előrejelzések alapján ma csapadékos időjárásra számíthatunk. A legtöbb problémát ilyenkor a csúszós utak és a romló látási viszonyok jelentik.