Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Augusztus 06. 10:38, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Police.hu

BREAKING! Elkapták a pápai erőszakolót

BREAKING! Elkapták a pápai erőszakolót

Elfogták azt a férfit, aki még áprilisban követett el nemi erőszakot a pápai Erzsébet ligetben. Most ismét lecsapott a 24 éves férfi, de a lánynak sikerült kiszabadulnia. A rendőrök tíz percen belül elkapták a férfit.

A pápai Várkertnél szólította le a sértettet a 24 éves N. László 2016. augusztus 5-én 12 óra körül, majd a földre rántotta, leszorította, és egy késsel arra kényszerítette, hogy orálisan elégítse ki. A nő ellenállt és dulakodott a férfival, majd sikerült az erőszakos férfi fogásából kiszabadulnia és elmenekült a helyszínről. A kertből kiérve két járókelőtől kért segítséget, akik azonnal értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a személyleírás alapján 10 percen belül elfogták és előállították N. Lászlót a helyi kapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi 2016. április 22-én 7 óra 50 perc és 8 óra 30 perc között Pápán, az Erzsébet ligetben egy fiatal nőt a földre lökött, majd szexuális cselekményre kényszerítette szintén egy késsel fenyegette.

A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését. Ellene szexuális erőszak bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – a további eljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügy Osztálya folytatja le.

Címkék: nemi erőszak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.