Városlista
2019. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2019. Március 09. 16:06, szombat | Helyi
Forrás: Gulyás Rebeka

Biztosította helyét a rájátszásban a Concordia Motax KC

Biztosította helyét a rájátszásban a Concordia Motax KC

Fontos találkozó következett a Concordia Motax KC számára az NB1/B-s bajnokság 22. fordulójában.

Az előző három győztes mérkőzésnek köszönhetően pénteken, a legjobb nyolc közé, azaz a rájátszásba jutásért küzdhetett a pápai alakulat. Az első félidő kicsit lassú játékkal indult, de a hazai csapat kezdte jobban a mérkőzést. Az első negyed végére kiharcolt előnyt (24-21), a labdaszerzéseknek köszönhetően sikerült a folytatásra is megtartani. A félidőre kialakult 46-34-es eredményt Sonyák parádés háttal dobott kétpontosa és Horváth közeli dobása állította be.

A második játékrész 3 percnyi dobott pont nélküli játékkal kezdődött, melyet a fehérváriak időkérése szakított meg. Ezt követően azonban a Motax mutatott sokkal magabiztosabb játékot, Cook sikeres zsákolásával már több mint tíz ponttal vezettek (55-34). Az utolsó negyed mindkét csapat számára gyengébbre sikeredett, a pontatlan próbálkozások és labdavesztések megpecsételték az ellenfél sorsát, nem tudtak felzárkózni a pápai együtteshez.

Sorozatban negyedik győzelmét aratva, megérdemelten került a zöld csoport legjobb 8 együttese közé a Motax, így már biztosan részt vesznek a bajnokság rájátszásában, függetlenül az utolsó két idegenbeli mérkőzés eredményétől.

Concordia Motax KC – Alba Fehérvár 88-66 (24-21, 22-13, 18-9, 24-34)
Concordia Motax KC: Sonyák 26/12, Murai 17/3, Cook 16/3, Grebenár 10, Horváth 7/3, Keller 5, Kocsis 4, Márton Á. 3, Márton L, Csányi, Kasza, Bakos

Vajda József: Gratulálok az újabb győzelemhez! A célunkat teljesítettük, a legjobb nyolcba jutottunk. Reméljük még sok jó mérkőzést játszunk az idei szezonban.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 23. 20:05, csütörtök | Helyi

Villanyoszlopnak csapódott egy autó a Várkert úton

Az ütközés következtében az oszlop kettétört.

2019. Május 23. 18:06, csütörtök | Helyi

Várkertfürdő utalványt ért a Bikini

Azt kellett megtippelni, hogy melyik zenekar fogja helyettesíteni a betegeskedő Demjén Ferencet.

2019. Május 23. 16:45, csütörtök | Helyi

Jobbik: A jégpálya és a Fő tér példák arra, hogyan nem szabad elkölteni az uniós pénzeket

Süle Zsolt a Fő téri jégpálya és a téren átvezető útszakasz kapcsán beszélt arról, hogy szerinte a pápai városvezetés helyenként nem megfelelően költi el az európai uniótól kapott pénzeket.

2019. Május 23. 16:10, csütörtök | Helyi

Gyermeknapon és majálison is várja a gyermekeket a rendőrség

A Pápai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési programokkal, kerékpár regisztrációval, valamint toborzással várja az érdeklődőket több hétvégi rendezvényen is.