Városlista
2018. augusztus 20, hétfő - István

Hírek

2018. Május 16. 12:28, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Biztonságban két keréken

Biztonságban két keréken

A Pápa Városi Balesetmegelőzési Bizottság vezetéstechnikai képzést szervezett motorosok számára.

A szervezők 2018. május 13-án délelőtt 9 órától várták az érdeklődő motorosokat a pápai rutinpályán. A rendezvényt dr. Varga Balázs rendőr alezredes a Pápai Városi Balesetmegelőzési Bizottság ügyvezető elnöke nyitotta meg. Ezt követően a résztvevők megtekintették azt az akadálypályát, amelyet Farkas Gábor rendőr törzszászlós és Nyilasi László rendőr törzszászlós, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai építettek fel a képzésre. A délelőtt folyamán a motorosok többek között a kikerülést, a súlypont áthelyezést, valamint a nézőpont áthelyezést gyakorolhatták a bóják között, továbbá elméleti tudásukat is próbára tehették egy motorosoknak szóló KRESZ teszt kitöltésével. A képzés végén a legeredményesebben teljesítő motorosok közlekedésbiztonsági ajándékcsomagot vehettek át.Az érdeklődők valamennyien hasznosnak tartották a délelőttöt és elmondták, hogy sok olyan gyakorlati tanáccsal lettek gazdagabbak, amelyek a jövőben hozzájárulhatnak a biztonságosabb közlekedésükhöz.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 19. 20:24, vasárnap | Helyi

Perutz: Döntetlen a Dunaharaszti MTK otthonában

Három forduló után is őrzi veretlenségét a Perutz FC, mely Ménfőcsanak után Dunaharasztiból is ponttal tért haza.

2018. Augusztus 19. 08:44, vasárnap | Helyi

Megújult a tapolcafői falumúzeum

Gyűjtést szerveztek a településrész lakosainak körében, így sikerült kibővíteni és megújítani a múltra jellemző tárgyakból álló tárlatot.

2018. Augusztus 18. 10:35, szombat | Helyi

Súlyos baleset történt a 83-ason Gyarmaton

Gyarmat belterületén történt baleset a reggeli órákban, a 83-as számú főúton.

2018. Augusztus 17. 14:42, péntek | Helyi

Szeptember 1-ig elkészülnek a Huszár Óvoda felújításával

Majd két hónapja dolgozik a kivitelező az épület belső tereinek megújításán. A közel 50 milliós kormányzati és önkormányzati forrásból megvalósuló beruházás tanévkezdésre megvalósul.