Városlista
ma: 25 °C holnap: 29 °C
2016. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2016. Február 17. 10:12, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Besurranó tolvajt fogtak el a rendőrök

Besurranó tolvajt fogtak el a rendőrök

Egy órán belül elfogták a pápai rendőrök azt a fiatalembert, aki egy családi házba surrant be.

Egy pápai hölgy 2016. február 13-án 8 óra 40 perc körüli időben értesítette a rendőrséget arról, hogy 15-20 perccel korábban egy ismeretlen személlyel találkozott a lakásában, aki őt észlelve azonnal elszaladt. A kiérkező járőrök az adatgyűjtést követően egy órán belül elfogták és előállították Pápai Rendőrkapitányságra a 19 éves S. B. –t.

A pápai S.B. ellen lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Július 01. 15:05, péntek | Helyi

Újra megnyithatják a Fő utcát a forgalom előtt

A csütörtöki képvselő-testületi ülésen szó volt a belvárosi üzletek azon igényéről, hogy részlegesen újra nyissák meg a Fő tér rehabilitációjával együtt lezárt Fő utcát a forgalom előtt. A polgármester lát erre esélyt.

2016. Július 01. 14:57, péntek | Helyi

Autófeltörés közben elaludt

Buliból hazafelé tartva felfeszítette egy az utcán várakozó személygépkocsi első ajtaját, majd az abban elhelyezett autós rádiót kísérelte meg eltulajdonítani. Pechére elaludt.

2016. Július 01. 14:39, péntek | Helyi

A DK támogatja a Sándor Mária által szervezett tüntetést

Kerecsényi Zoltán önkormányzati képviselő, a DK Országos Tanácsának tagja rendhagyó fogadóórája keretében utcai szórólaposztást és sajtótájékoztatót tartott a Magyar Egészségügy Napja alkalmából.

2016. Július 01. 12:26, péntek | Helyi

A pápai ŠKODA Márkakereskedés és szerviz is megjelent a 26. Pápai Játékfesztiválon

A Leier Autó Kft. kötelékébe tartozó pápai ŠKODA Márkakereskedés és szerviz kiemelt támogatóként jelent meg az immár 26. alkalommal megrendezett Pápai Játékfesztiválon.