Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Június 02. 10:57, csütörtök | Helyi
Forrás: Császárné Elek Veronika r. őrgy. Pápai

Bakonytamási óvodás sikere az országos rajzpályázaton

Bakonytamási óvodás sikere az országos rajzpályázaton

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett „Közlekedésbiztonság gyermekszemmel” elnevezésű rajzpályázat országos fordulójának eredményhirdetésére 2011. május 31-én került sor Budapesten az Országos Rendőr-főkapi

A díjkiosztóra meghívást kapott Szakos Hanna bakonytamási óvodás, akinek rajza csakúgy, mint a Pápai Rendőrkapitányság által szervezett városi fordulón, 1. helyezést ért el az országos megmérettetésen. A kislány jutalma egy gyermek kerékpár volt, amit örömmel vett át az ünnepélyen. Hannát a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pápai Rendőrkapitányság munkatársain kívül szülei is elkísérték a rendezvényre.
Reméljük, hogy a rendkívüli kézügyességgel megáldott leányzó a jövőben is részt vesz a rajzpályázaton és hasonló eredményességgel szerepel majd.
További sok sikert Hanna!!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék