Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Március 13. 12:31, szerda | PR

Az örökkévalóság fesztiváltrófeái

Az örökkévalóság fesztiváltrófeái

Tedd a szívedre kezedet: hány nyakpánt, pohár, karszalag és egyéb party kellék lapul nálad is ereklyeként? Felejthetetlen emlékeinket idéző tárgyaihoz a legtöbben nagyon ragaszkodunk. Miért is van ez?

Ahány fesztivál, koncert, piknik és nyári őrület, annyi emlék: annyi vicces, emlékezetes, szívmelengető vagy – olykor – teljesen vállalhatatlan történet, amelyek mind rólunk szólnak. Kik vagyunk, barátainkkal mire voltunk képesek, milyen képtelen szituációkba és kalandokba bonyolódtunk, amikor 2018-ban, 2019-ben teljes gőzzel tombolt a nyár, szabadok voltunk, és az egész világ ránk várt. Ezek az emlékek azok, amik erőt adnak a borongós őszi napokon vagy a fölénk tornyosuló vizsgaidőszak legnehezebb napjain, ezeken nevetünk egy-egy bor mellett, az ilyen történtekkel ugratjuk évekig azokat, akiket a legjobban szeretünk.

Emlékek ereje

Nem csoda tehát, hogy a megélt kalandokhoz fűződő tárgyi emlékekhez olykor feltétel nélkül ragaszkodunk. Egy pillanat alatt visszarepítenek minket ugyanis a nyári fesztiválok csodás világába. A trófeák eszmei értékét ráadásul csak tovább emeli, hogy ezek jellemzően a jegy vagy bérlet mellé járó ajándék formájában kerülnek hozzánk, és gyerekkorunkból megmaradó, meglepetések iránti lelkesedésünk még jobban erősíti a kötődést.

Egy jól eltalált embléma a lökött fesztivál sapkán, egy vicces mintájú passztartó, egy menő dizájnnal feldobott repi pohár akár évekig is velünk maradhat, és ezzel – bizonyos keretek között – nincs is semmi gond.




Karszalag DIY

Ha azonban már úgy érzed – vagy lakótársad, szüleid közlik veled –, hogy gyűjteményed túlmegy minden határon, ne aggódj, nem kell relikviáidtól feltétlenül megválnod! Igenis, a karszalagok olyan fesztivál emlékek, melyeket érdemes megőrizni – nézd csak meg a karszalagexpressz.hu-n, ezeket a variációkat nem lehet megunni!
Vedd elő művészi énedet, és alkoss! Meglátod, a rengeteg ereklye rendezgetése nem csak gyűjteményedet menti meg a kidobástól, hanem téged is feltölt energiával! Az egyszínű, vagy jobbnál jobb grafikával ellátott, szilikon vagy textil szalagokból készíts fali dekorációt, varrj belőlük ultramenő party táskát, fűzd őket össze pohár- vagy tányéralátétnek! Ne aggódj akkor sem, ha nem elsőre jön az ihlet: az internet korában nem ismerünk akadályokat: a Pinterest-től a YouTube-on át a mindenféle DIY portálokig millió inspirációt szerezhetsz! Az átalakított, megmentett trófeák így szobád díszévé válnak, és további évekig veled maradnak.
Arra azonban készülj fel, hogy egy jól elsült projekt után barátaid minden bizonnyal lekezdik majd rágni a füledet, hogy az ő gyűjteményükből is csinálj műalkotást. Ha egy buli beindul…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.