Városlista
2019. március 22, péntek - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2019. Március 13. 12:31, szerda | PR

Az örökkévalóság fesztiváltrófeái

Az örökkévalóság fesztiváltrófeái

Tedd a szívedre kezedet: hány nyakpánt, pohár, karszalag és egyéb party kellék lapul nálad is ereklyeként? Felejthetetlen emlékeinket idéző tárgyaihoz a legtöbben nagyon ragaszkodunk. Miért is van ez?

Ahány fesztivál, koncert, piknik és nyári őrület, annyi emlék: annyi vicces, emlékezetes, szívmelengető vagy – olykor – teljesen vállalhatatlan történet, amelyek mind rólunk szólnak. Kik vagyunk, barátainkkal mire voltunk képesek, milyen képtelen szituációkba és kalandokba bonyolódtunk, amikor 2018-ban, 2019-ben teljes gőzzel tombolt a nyár, szabadok voltunk, és az egész világ ránk várt. Ezek az emlékek azok, amik erőt adnak a borongós őszi napokon vagy a fölénk tornyosuló vizsgaidőszak legnehezebb napjain, ezeken nevetünk egy-egy bor mellett, az ilyen történtekkel ugratjuk évekig azokat, akiket a legjobban szeretünk.

Emlékek ereje

Nem csoda tehát, hogy a megélt kalandokhoz fűződő tárgyi emlékekhez olykor feltétel nélkül ragaszkodunk. Egy pillanat alatt visszarepítenek minket ugyanis a nyári fesztiválok csodás világába. A trófeák eszmei értékét ráadásul csak tovább emeli, hogy ezek jellemzően a jegy vagy bérlet mellé járó ajándék formájában kerülnek hozzánk, és gyerekkorunkból megmaradó, meglepetések iránti lelkesedésünk még jobban erősíti a kötődést.

Egy jól eltalált embléma a lökött fesztivál sapkán, egy vicces mintájú passztartó, egy menő dizájnnal feldobott repi pohár akár évekig is velünk maradhat, és ezzel – bizonyos keretek között – nincs is semmi gond.
Karszalag DIY

Ha azonban már úgy érzed – vagy lakótársad, szüleid közlik veled –, hogy gyűjteményed túlmegy minden határon, ne aggódj, nem kell relikviáidtól feltétlenül megválnod! Igenis, a karszalagok olyan fesztivál emlékek, melyeket érdemes megőrizni – nézd csak meg a karszalagexpressz.hu-n, ezeket a variációkat nem lehet megunni!
Vedd elő művészi énedet, és alkoss! Meglátod, a rengeteg ereklye rendezgetése nem csak gyűjteményedet menti meg a kidobástól, hanem téged is feltölt energiával! Az egyszínű, vagy jobbnál jobb grafikával ellátott, szilikon vagy textil szalagokból készíts fali dekorációt, varrj belőlük ultramenő party táskát, fűzd őket össze pohár- vagy tányéralátétnek! Ne aggódj akkor sem, ha nem elsőre jön az ihlet: az internet korában nem ismerünk akadályokat: a Pinterest-től a YouTube-on át a mindenféle DIY portálokig millió inspirációt szerezhetsz! Az átalakított, megmentett trófeák így szobád díszévé válnak, és további évekig veled maradnak.
Arra azonban készülj fel, hogy egy jól elsült projekt után barátaid minden bizonnyal lekezdik majd rágni a füledet, hogy az ő gyűjteményükből is csinálj műalkotást. Ha egy buli beindul…

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 13. 12:33, szerda | PR

Mit egyek a munkában?

Szeretnél egészségesen étkezni, de az estéidet főzés helyett inkább a családdal töltenéd? A munkahelyi menza nem a te világod? Íme néhány hasznos tipp az irodában dolgozók örök dilemmájára.

2019. Március 13. 12:23, szerda | PR

A Te családod számára milyen az ideális étkezőasztal?

Az, hogy mekkora asztalra van szükségünk a reggelitől a vacsoráig, függ a konyha méretétől, de attól is, mekkora a család és milyenek az étkezési szokásaink.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Február 26. 13:16, kedd | PR

Hogyan tervezzünk fényképes telefontokot?

Ha fényképes telefontokot szeretnénk, akkor számos kérdés merülhet fel bennünk, amikre választ szeretnénk, ezért összeszedjük a legfontosabb tudnivalókat.