Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. December 19. 06:39, szerda | Helyi

Az együttműködést értékelték

Az együttműködést értékelték

A Pápai Rendőrkapitányság évértékelő értekezletre hívta össze a területén tevékenykedő egyes rendészeti feladatokat ellátó szervezetek és a térség polgárőrségeinek képviselőit.

A Pápai Rendőrkapitányság nagytermében 2018. december 17-én délután Szappan Csaba rendőr alezredes kapitányságvezető köszöntette a megjelenteket, majd Fülöp Tamás rendőr őrnagy, a körzeti megbízotti alosztály vezetője számolt be az egyes rendészeti feladatokat ellátó szervezetekkel való együttműködés 2018. évi tapasztalatairól. Beszélt a pápai közterület-felügyelettel közös járőrözésekről, a mezőőrökkel, halőrökkel, erdészekkel és hivatásos vadászokkal való közös szolgálatokról, továbbá kiemelte a polgárőrök rendőrséget támogató munkáját is. Ezt követően Zábrák Károly, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őre adott betekintést a természetvédelmi őrszolgálat alapvető feladataiba. Az évértékelő rendezvényt hozzászólásával tisztelte meg Pap Gyula, a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke, aki utalt a kamara és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság évek óta tartó szoros munkakapcsolatára, valamint elmondta, hogy az együttműködés egyik kiemelt területe az orvvadászat elleni küzdelem, amely csak a rendőrség és az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyek közös munkájával hozhat eredményt.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.