Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2018. Június 03. 18:05, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Az Apocalyptica és a Canned Head is fellép a Harley-Davidson fesztiválon

Az Apocalyptica és a Canned Head is fellép a Harley-Davidson fesztiválon

Az Apocalyptica és a Canned Head is fellép az alsóörsi Harley-Davidson Open Road Festen, amely szerdától öt napon át várja a közönséget a Balaton partján.

A szervezők közleménye szerint idén számos különlegességgel készülnek: néhány szerencsés a Tankcsapda dobosával, Fejes Tomival és a gitáros Sidivel utazhat le az Open Road Fest kapujáig, de két vezetett motoros túrát is szerveznek a hagyományosan megtartott szombati motoros felvonulás mellett.

A színpadon a finn Apocalyptica és az amerikai Canned Heat mellett fellép Németországból a The New Roses, a magyar előadók közül pedig a Tankcsapda, a Leander Kills, a Paddy and the Rats, a Zorall, a USEME, a Fish! és az LGT is.

A programok között szerepel egy lovas show a Rodeo Team jóvoltából, a Gravity Academy tagjai akrobatikai mutatványokkal készülnek, idén is lesz jótékonysági Kids Race futam a legkisebbek főszereplésével, Gáborecz István láncfűrésszel faragó szobrász pedig a tavaly kifaragott fa motor mellé idén egy motorost is készít.

Ebben az évben is gazdára talál egy eredeti Harley-Davidson Street Rod motor egy nyereményjátéknak köszönhetően, amelyhez még várják a csatlakozókat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.