Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Április 28. 08:20, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Átvette megbízólevelét dr. Kovács Zoltán

Átvette megbízólevelét dr. Kovács Zoltán

Hatodik alkalommal jutott be az Országgyűlésbe a politikus.

Pénteken délután ünnepélyes keretek között vette át országgyűlési képviselői megbízólevelét dr. Kovács Zoltán, a pápai Városházán. Az eseményen dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntötte a megjelenteket, gratulált Kovács Zoltánnak az újabb győzelemhez és köszönetet mondott a választópolgároknak.

A polgármester köszöntőjét követően dr. Somogyi Natália, a választókerület választási bizottságának elnöke ismertette a hivatalos eredményt.- A választás eredménye a Kúria döntésének kihirdetése napján, 2018. április 25-én vált jogerőssé. Mindezek alapján megállapítható, hogy a Veszprém megyei 04. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületben a választás érvényes és eredményes volt, az országgyűlési egyéni képviselő dr. Kovács Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje lett - mondta a bizottság elnöke, majd átadta a megbízólevelet a képviselőnek.

Dr. Kovács Zoltán megköszönte a választók újbóli bizalmát, mindazok munkáját, akik a kampányát segítették, valamint családja támogatását. Azt mondta, ez egy különleges választás volt, mivel ennyien még nem mentek el szavazni, ennyi jelölt sem volt még soha, és ennyi kifogás sem érkezett még a választással kapcsolatban, ami szerinte azzal magyarázható, hogy az ellenzék nem tudta elegánsan kezelni a nagy arányú vereségét.

Hozzátette, a győzelemnek rövid ideig lehet csak örülni, hiszen az ünneplés után újre kezdődik a munka. - Szeretném folytatni azt a munkát, amit öt ciklussal ezelőtt megkezdtem. Azokból jó néhány tennivalót elvégeztünk, de jöttek új feladatok, amit el kell végezni. Szeretnék ennek a bizalomnak megfelelni, és az előttünk álló munkát sikeresen elvégezni - fogalmazott Kovács Zoltán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.