Városlista
2019. január 16, szerda - Gusztáv

Hírek

2018. November 08. 16:42, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Átadták a város második ingyenesen használható sportparkját

Átadták a város második ingyenesen használható sportparkját

Az Acsády sportpályán épült fel a 15 eszközt tartalmazó, 176 négyzetméteres sportpark, mely bárki által ingyenesen használható.

Az önkormányzat 2016-ban hét sportpark létesítésére adhatott be pályázatot, ezt a pályázat kiírója határozta meg a település nagysága alapján. A nyertesek nem pénzt kaptak a megvalósításra, hanem magát a létesítményt. Ugyanakkor - ahogy az az első, Fiumei úti sportpark esetében is volt - az Acsády pályán is vállalt plusz feladatokat az önkormányzat. Kicserélik a szabad bejárást biztosító kaput, szemeteskukát és padot helyeznek el a sportpark környezetében - tudtuk meg Áldozó Tamás polgármestertől.

Albert Henrietta, a polgármesteri hivatal városfejlesztési osztályának beruházási ügyintézője hozzátette az elmondottakhoz, hogy a kialakított sporteszközök saját testsúlyos edzést tesznek lehetővé, többek között vanhúzódzkodó, tolódzkodó, has és hátizom erősítő, lépcsőző, vagy létramászóa 15 eszköz között. A mai napon megtörtént a műszaki átadás, melyen mindent rendben találtak, így bárki kedvére használhatja a sportparkot, persze a biztonsági szabályok betartásával.

Bocskay László önkormányzati képviselő is üdvözölte a beruházást, mivel így az egyébként is népszerű sportpálya újabb sportolási lehetőséget tud kínálni, mely egyébként régi vágya volt már a környék lakóinak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 16. 09:35, szerda | Helyi

Nem fizette a felvett kölcsönöket

Üzletszerűen elkövetett csalás miatt indult büntetőeljárás egy 35 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. Január 16. 09:03, szerda | Helyi

Megőrülök érted! Érted? - Előadás a párkapcsolatokért

Somogyi Erika HR tanácsadó, pszichológus és grafológus Takáts Tamás énekessel tartott közös estet Pápán, a JMSZK színháztermében.

2019. Január 15. 09:04, kedd | Helyi

Hepp Kupa: Nagy árat fizetett a bravúros szereplésért a Concordia Motax KC Pápa

A Budapest Honvéd csapata ellen játszott a tartalékosan felálló Pápa, a négy közé jutásért.

2019. Január 14. 12:57, hétfő | Helyi

Ittasan az árokba hajtott, majd újra autóba ült

Ittasan balesetet okozott, majd pár óra múlva újra a volán mögé ült egy helyi férfi Pápán. A rendőrök elfogták.