Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Szeptember 28. 12:50, csütörtök | PR

Aromax testpermet

Aromax testpermet

Az aromaterápia bevezetése az amerikai és nyugat-európai mintára már a 90-es évek elején kezdődött el hazánkban is, és azóta is egyre népszerűbb világszerte.

Az aromaterápia olyan, növényekből nyert, kozmetikai vagy terápiás célokra előállított olajok, amelyek révén elősegíthetjük az egészségünk megőrzését, a szervezet egyensúlyának fenntartását, helyreállítását, valamint a jó közérzet fenntartását. Az aromaolajok nagyon erős, pozitív hatással vannak a testre és a lélekre is egyaránt. Az Aromax Zrt. az aromaterápia bevezetésében és megismertetésében kiemelkedő szerepet játszott és játszik a mai napig is. Mindenkori célja volt a magas minőségi követelményeknek való megfelelés. Szorgalmazta a különböző zsíros olajok, illóolajok, aromaterápiás kozmetikumok, levegőillatosítók gyártását. Különböző fürdőolajok, natúrkozmetikumok és masszázsolajok szerepelnek a kínálatban, a fejlesztés célirányos így választék folyamatosan bővül. Folyamatosan kapcsolatot ápolnak a wellness-gyógyászati ágazatban dolgozó szakemberekkel, a vásárlók igényét megpróbálják szem előtt tartani, így az aromaterápiát széles körben hirdetik és népszerűsítik.

Már évszázadok óta használják és bevált módszerként alkalmazzák, elsődleges célja a felfrissítés, relaxálás, csábításra is használják, ugyanakkor testápolásra és gyógyító erejéről is ismert. Mivel a nyár véget ért, beköszöntött az őszi időszak, de gondoljunk arra, hogy ebben a szakaszban is szükségünk van testpermetre. Az Aromax ebben lehet segítségünkre. Nemcsak nyáron, de télen is fel tudjuk használni. Például ha ráfújjuk bőrünkre, illatosítjuk, ugyanakkor nyugtatjuk is vele a bőrfelületet, ami ebben az időszakban számos külső káros hatásnak van kitéve. A nyári napfény okozta bőrpírt is könnyedén csökkenthetjük vele, szoláriumozás után kiváló bőrnyugtatóként funkcionál. Növényi hatóanyagot tartalmaz, aminek köszönhetően testápolásra is tökéletes. Olyan természetes összetevőkkel bír, amelyeknek regeneráló és gyulladáscsökkentő hatása is lehet. Gyermekek számára is ideális, hajápolásra is használható. Értékes összetevőinek köszönhetően hajmosás után, könnyen kifésülhetővé válik a haj.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.