Városlista
2018. október 18, csütörtök - Lukács

Hírek

2015. Május 07. 09:09, csütörtök | PR
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Amikor az elmúlás és a gyász költözik lelkünkbe...

Amikor az elmúlás és a gyász költözik lelkünkbe...

A temetkezéssel kapcsolatban az elmúlt időszakban bekövetkezett változások miatt gondoltam, hogy tollat ragadok és megpróbálom tisztába tenni a dolgokat.

Számos férlevezető információval találkozom magam is, melyek a család gyászában végképp nem kívánatosak és nem mellékesen nagy mértékben érinthetik a hozzátartozók anyagi lehetőségeit is. Sajnálatosan a hozzátartozók nincsenek megfelelően tájékoztatva arról, hogy ebben a helyzetben milyen lehetőségeik és jogaik vannak. Fontos tudni például, hogy a halotti bizonyítvány kiállításáig (amennyiben boncolásra kerül sor) felmerülő minden költség az elrendelő hatóságot terheli (leggyakrabban OEP). Függetlenül attól, hogy melyik szolgáltató szállította el otthonából az elhunytat, a hozzátartozónak lehetősége van a halotti bizonyítvány kiállításáig dönteni arról, hogy melyik temetkezési vállalkozást választja. Az elszállítás nem jelent elkötelezettséget és költséget sem. Természetes elhalálozás esetén a hozzátartozónak szinte azonnal döntenie kell arról, hogy ki fogja elvégezni a temetést, ezért arra buzdítok mindenkit, hogy már előzetesen tájákozódjon a lehetőségekről igényeiknek megfelelően, mivel több százezer forintos árkülönbségek is előfordulhatnak. Gondolkodjon előre, ne a gyászban kelljen szembesülnie a váratlan költségekkel.

Szintén gyakran felmerülő kérdés, hogy mely temetőben, mely temetkezési vállakozás jogosult a temetés lebonyolítására. 2014 februárjában hozott önkormányzati rendelet szabályozza az Alsóvárosi, a kéttornyúlaki, a borsosgyőri, valamint a tapolcafői temetőben történő temetéseket. Ez nem jelenti azt, hogy az ezekben a temetőkben történő temetés teljes lebonyolítását ne végezhetné bármely másik vállalkozás, így ebben az esetben is bizalommal fordulhat a Wágner Kft-hez.
Tisztában vagyunk azzal, hogy a gyászoló család számára komoly teher a temetéssel kapcsolatos ügyintézés, ezért a Wágner Kft. igyekszik minél több terhet levenni a család válláról. Plusz költség nélkül végezzük el az anyakönyvi ügyintézést, igény szerint az újsághirdetés feladását, a virágok és koszorúk megrendelését, azok kiszállítását a temetés helyszínére, de akár a temetési ügyintézés az Ön otthonában is történhet, díjmentesen. Forduljon hozzánk bizalommal, teljes körű tájékoztatást nyújtunk irodánkban, vállaljuk ingyenes árajánlat készítését, valamint 24 órás szállítási ügyeletet tartunk.

Jómagam, a Wágner és Társa Temetkezési szolgáltató Kft. vezetője, és munkatársaim több évtizedes szolgáltatásban eltöltött szakmai tapasztalattal igyekszünk a kegyelet és a tisztesség írott és íratlan szabályait maradéktalanul betartva támogatást és segítséget
nyújtani a hozzátartozóknak.

Keressen bennünket bizalommal
Wágner Péter ügyvezető 70/637-4227
Iroda: Pápa, Fő u. 14. (Bírósággal szemben)
www.wtkegyelet.com

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 16. 13:41, kedd | PR

Új üzletágat indított a Jánosik Kft.

Új üzletágat nyitott a több lábon álló, évi több mint 10 milliárd forintos árbevételt elérő Jánosik és Társai Kft.

2018. Szeptember 27. 11:24, csütörtök | PR

Így vezesd le a stresszt vezetés közben

A nyári szezon után a legtöbb sofőr szomorúan tapasztalja, hogy az iskolakezdéssel visszatér a megnövekedett forgalom

2018. Szeptember 14. 18:48, péntek | PR

Michelinnél takarít a Jánosik Kft.

Több mint 12 ezer négyzetméteren, irodákat és üzemi épületeket takarít október 1-től, a Michelin Hungária Kft. nyíregyházi gyárában a Jánosik és Társai Kft.

2018. Augusztus 24. 17:14, péntek | PR

Szigetelik az Akadémia miskolci székházát

Csaknem 100 négyzetméternyi falfelület szigetelésén dolgoznak a Jánosik és Társai Kft. szakemberei a Magyar Tudományos Akadémia miskolci székházában.