Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Augusztus 26. 01:30, péntek | Helyi
Forrás: panke.hu

Aláírásgyűjtés az iskolatejért!

Aláírásgyűjtés az iskolatejért!

Azért szerveznek aláírásgyűjtést, mivel Pápa Város Önkormányzata elutasította a PÁNKE azon kérelmét, hogy ismét vezessék be az iskolatejprogramot városunkban.

A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) kérelemmel fordult Pápa Város Önkormányzata felé, hogy a város nevelési- és oktatási intézményeiben lehetőség szerint ismét vezessék be az iskolatejprogramot.
A kapott tájékoztatás szerint az iskolatejprogram korábban az alacsony igénybe vétel és a magas járulékos költségek miatt került megszüntetésre. Az Egyesülethez beérkezett jelzések alapján, szükség és igény is lenne arra, hogy az iskolatejprogram keretében, vagy egyéb támogatott formában juthassanak tejhez az azt igénylő gyermekek a város iskoláiban. A kérelem elutasítása miatt az Egyesület 2011. szeptember 12-20-a között aláírásgyűjtés keretében végez széles körű igényfelmérést.
Az aláírásokat az egyesület tagjai gyűjtik Pápa város különböző pontjain: Kossuth Lajos utca, Lengyel piac, Buszpályaudvar.

Az aláírásgyűjtő íven az alábbi szöveg szerepel:

  • Egyetért-e Ön azzal, hogy Pápán az általános- és középiskolás gyermekek naponta ingyen tejben részesüljenek?
  • Alulírottak kérjük, hogy Pápa Város Önkormányzata csatlakozzon az iskolatejprogramhoz, és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az általános- és középiskolás gyermekek igény szerint rendszeresen juthassanak ingyen tejhez!

Az Egyesület a program esetleges megvalósulása esetére felajánlotta segítségét Pápa Város Önkormányzata felé.
Amennyiben Ön is egyetért a kezdeményezésünkkel, kérjük, aláírásával támogassa törekvésünket!

Kelt: Pápa, 2011. augusztus 26.


Krasztel Lászlóné
elnök

 

Kép forrása: boon.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék