Városlista
ma: 25 °C holnap: 29 °C
2016. május 27, péntek - Hella

Hírek

2016. Március 02. 09:04, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.) Pápai Rk.

Akció az ittas vezetők kiszűrésére

Akció az ittas vezetők kiszűrésére

Az ittas gépjárművezetők kiszűrése és ezáltal az ittasan okozott közlekedési balesetek megelőzése volt a fő célja a Pápai Rendőrkapitányság hétvégi közlekedési akciójának.

Az elmúlt évben több közlekedési baleset okozója is ittasan ült volán mögé a Pápai járásban, ezért a Pápai Rendőrkapitányság 2016-ban kiemelt feladatként tűzte ki az ittas gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrését. Az e célból szervezett fokozott rendőri ellenőrzés 2016. február 27-én éjszaka két Pápa környéki zenés rendezvényhez kapcsolódott. A rendőrök valamennyi oda érkező és onnan távozó gépjárművezetőt igazoltattak és őket alkoholszondás ellenőrzésnek is alávetettek. Két sofőr esetében a szonda pozitív eredményt mutatott. Az ittasság mértékére figyelemmel velük szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a Pápai járásban hasonló közlekedési akcióra egész évben számítani lehet.

A fotó illusztráció (mti)

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Május 26. 14:26, csütörtök | Helyi

Közbiztonsági Egyeztető Fórum Pápán

A Pápai Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum 2016. május 25-én délután tartotta az első féléves ülését.

2016. Május 26. 10:45, csütörtök | Helyi

Vonaton lett rosszul, fél órát küzdöttek az életéért

A vinári vasútállomásra riasztották a mentőket ma reggel hat óra után.

2016. Május 26. 09:00, csütörtök | Helyi

Rajzpályázat díjkiosztó Pápán

A Pápai Rendőrkapitányság 2016. május 24-én délután tartotta a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” baleset-megelőzési rajzpályázat díjátadó ünnepségét a Munkácsy Mihály Általános Iskola aulájában.

2016. Május 25. 13:14, szerda | Helyi

Hétfőn kezdődnek az idei kátyúzási munkálatok

A tavalyi évhez hasonlóan idén is nagyobb, egybefüggő felületek újraaszfaltozásával próbálják javítani a város úthálózatát, a Gróf út és a Várkert út kereszteződésénél veszi kezdetét a munka hétfőn.