Városlista
2019. január 22, kedd - Vince

Hírek

2018. November 28. 13:28, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ajándékot kaptak a szabálykövető gépjárművezetők a pápai rendőröktől

Ajándékot kaptak a szabálykövető gépjárművezetők a pápai rendőröktől

A pápai rendőrök az országos kampányhoz csatlakozva a látás és a láthatóság jelentőségére hívták fel a közlekedők figyelmét.

A rendőrök 2018. november 27-én 8 órától 17 óráig Pápán, valamint a környékbeli településeken tartottak közlekedési ellenőrzéseket, melyek során – a „Látni és látszani 2018 – egymásért” elnevezésű országos közlekedésbiztonsági kampány keretén belül – a gépjárművek világító-és jelzőberendezéseinek megfelelő működését is vizsgálták a rendőrök. A megállított sofőröket tájékoztatták a 2018. december 7-ig tartó ingyenes gépjármű- és látás ellenőrzésről, valamint a Pápai Rendőrkapitányság kampányhoz kapcsolódó nyereményjátékáról. A játékban azok a Pápai járásban élő állampolgárok vehetnek részt, akik 2018. december 10-ig személyesen vagy elektronikusan bemutatják a Pápai Rendőrkapitányságon az akcióhoz csatlakozott szervizben vagy optikában számukra kiállított igazolólapot.

A szabályosan közlekedő sofőrök ezen kívül egy jégkaparót, valamint kavicsfelverődés esetén a sérült szélvédőre ragasztható matricát kaptak ajándékba az intézkedő rendőröktől.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 21. 17:48, hétfő | Helyi

Idegenben győzött a Concordia Motax KC

A Concordia Motax KC az NB1/B zöld csoport bajnokságának 15. fordulójában Kecskemétre látogatott.

2019. Január 21. 15:01, hétfő | Helyi

Őrizetben a dohányboltban késsel fenyegető nő

A pápai rendőrök egy 35 éves helyi lakost gyanúsítanak a rablás kísérletével

2019. Január 21. 14:03, hétfő | Helyi

Egyetemi diplomát hamisított, hogy felvegyék egy csóti céghez

Közokirat-hamisítás bűntette miatt indult nyomozás egy 29 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot

2019. Január 21. 13:03, hétfő | Helyi

Figyelmeztet a rendőrség: Bűnözői csoportok strómanjává válhatnak gyanútlan álláskeresők

Az EUROPOL figyelemfelhívó kampánya a könnyű pénzszerzési lehetőséggel kecsegtető állásajánlatok mögött megbúvó pénzmosás ellen irányul.