Városlista
2019. január 22, kedd - Vince

Hírek

2019. Január 09. 01:01, szerda | PR

A szervezett utazás nem halott!

A szervezett utazás nem halott!

Számomra meglepő megállapításra jutottam, amikor egy iroda által szervezett utazásra adtam a fejem, és az első pillanattól kezdve zökkenőmentes kiszolgálásban részesültem. A reptéri parkolóban is.

Az interneten elérhető, privát utazás- és szállásszervező platformok diadalmenetének korában ma már kezd ritkaságszámba menni, ha valaki csoportos út mellett dönt. Másokhoz igazodni, folyamatosan kompromisszumos megoldásokat kötni, kevesebb szabadsággal, spontaneitással beérni – bevallom, nekem sem hangzik hívogatóan. Anyukám kedvéért mégis engedtem, hiszen régi álma volt egy római városnézős, csajos nyaralás, ahol az összeállított programnak köszönhetően csak élveznünk kell az életet.

Kijutás a reptérre, és egyéb rémálmok

Tapasztalt magánutazóként előre tartottam a kijutás megszervezésétől. Nem egyszer jártam ugyanis privátban rosszul, a kellemetlen tülekedésekből, késésekből, bosszantó helyzetekből fakadó tapasztalataim száma legalább kétjegyű. Anyukámat úgysem hagyom cipekedni, így már magam előtt láttam, ahogy mindenféle tömegközlekedési eszközön két csomaggal vergődök – mert a megbízhatatlan taxikért én annyit ugyan nem fizetek!

Aztán kiderült, hogy az utazási irodás úthoz tartozik buszos transzfer. Megnéztem az indulási helyszínt, és meglepődve vettem észre, hogy a belváros több pontján is fel lehet szállni – mik vannak! A reptér előtti utolsó megálló tőlünk csak két sarokra volt, így életünk a lehetőséggel. Kisétáltunk, a busz ott volt időben, a sofőr és az idegenvezető készségesen segített a bőröndök elhelyezésében, kényelmesen és gyorsan értünk ki a Budapest Airport-ra.Kellemes meglepetések a reptéren

Sajnos a családban a pesszimizmus elég mélyen gyökerezik, így anyukámtól, amint feltűntek a terminál fényei, azt hallgattam, hogy ekkora buszt biztosan csak a világ végén engednek megállni, már ha egyáltalán befér bármelyik parkolóba. Nos, befért. Mint kiderült, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren annyira vendégközpontú a busz parkoló szolgáltatás, hogy a kiszállás idejére behajthattunk a terminálépület előtt elterülő Prémium Parkolóba. Alig pár lépést kellett csak megtennünk, és máris a check-in pultoknál álltunk.

Gondok nélkül Rómában

Mondanom sem kell, az utazás hatalmas siker volt. Szuper szállás, profi idegenvezető, változatos program, szikrázó napsütés – és teljes hátradőlés. Ez ám az édes élet! Visszafele pedig egy percig sem aggódtam a hazajutás miatt. Terminálból ki, buszra fel, szinte a ház előtt le. Anyukám elégedett mosolya egész úton beragyogta a teret. Kérem szépen, a szervezett utazás márpedig nem halott! Ajánlom kipróbálását.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 09. 01:04, szerda | PR

Okos vásárlási megoldások januárra

Könnyen előfordulhat, hogy az ünnepek után karcsúbb a pénztárcánk, mint előtte. Ilyenkor érdemes bevetnünk olyan megoldásokat, amelyekkel jobban jövünk ki a vásárlásoknál.

2018. December 19. 18:14, szerda | PR

Prezi székházban takarítanak

A világhírű startup cég budapesti fejlesztőközpontjának takarítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft.

2018. December 15. 09:54, szombat | PR

Magyarországon mutatja be elsőként a BENU megújult gyógyszertár-koncepcióját

A BENU hét év után megújítja gyógyszertár-koncepcióját, és Európában elsőként Magyarországon, a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarkban mutatja be az új, vásárlói igényeknek még inkább megfelelő gyógyszertár-kialakítását.