Városlista
2019. március 23, szombat - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2019. Január 09. 01:01, szerda | PR

A szervezett utazás nem halott!

A szervezett utazás nem halott!

Számomra meglepő megállapításra jutottam, amikor egy iroda által szervezett utazásra adtam a fejem, és az első pillanattól kezdve zökkenőmentes kiszolgálásban részesültem. A reptéri parkolóban is.

Az interneten elérhető, privát utazás- és szállásszervező platformok diadalmenetének korában ma már kezd ritkaságszámba menni, ha valaki csoportos út mellett dönt. Másokhoz igazodni, folyamatosan kompromisszumos megoldásokat kötni, kevesebb szabadsággal, spontaneitással beérni – bevallom, nekem sem hangzik hívogatóan. Anyukám kedvéért mégis engedtem, hiszen régi álma volt egy római városnézős, csajos nyaralás, ahol az összeállított programnak köszönhetően csak élveznünk kell az életet.

Kijutás a reptérre, és egyéb rémálmok

Tapasztalt magánutazóként előre tartottam a kijutás megszervezésétől. Nem egyszer jártam ugyanis privátban rosszul, a kellemetlen tülekedésekből, késésekből, bosszantó helyzetekből fakadó tapasztalataim száma legalább kétjegyű. Anyukámat úgysem hagyom cipekedni, így már magam előtt láttam, ahogy mindenféle tömegközlekedési eszközön két csomaggal vergődök – mert a megbízhatatlan taxikért én annyit ugyan nem fizetek!

Aztán kiderült, hogy az utazási irodás úthoz tartozik buszos transzfer. Megnéztem az indulási helyszínt, és meglepődve vettem észre, hogy a belváros több pontján is fel lehet szállni – mik vannak! A reptér előtti utolsó megálló tőlünk csak két sarokra volt, így életünk a lehetőséggel. Kisétáltunk, a busz ott volt időben, a sofőr és az idegenvezető készségesen segített a bőröndök elhelyezésében, kényelmesen és gyorsan értünk ki a Budapest Airport-ra.Kellemes meglepetések a reptéren

Sajnos a családban a pesszimizmus elég mélyen gyökerezik, így anyukámtól, amint feltűntek a terminál fényei, azt hallgattam, hogy ekkora buszt biztosan csak a világ végén engednek megállni, már ha egyáltalán befér bármelyik parkolóba. Nos, befért. Mint kiderült, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren annyira vendégközpontú a busz parkoló szolgáltatás, hogy a kiszállás idejére behajthattunk a terminálépület előtt elterülő Prémium Parkolóba. Alig pár lépést kellett csak megtennünk, és máris a check-in pultoknál álltunk.

Gondok nélkül Rómában

Mondanom sem kell, az utazás hatalmas siker volt. Szuper szállás, profi idegenvezető, változatos program, szikrázó napsütés – és teljes hátradőlés. Ez ám az édes élet! Visszafele pedig egy percig sem aggódtam a hazajutás miatt. Terminálból ki, buszra fel, szinte a ház előtt le. Anyukám elégedett mosolya egész úton beragyogta a teret. Kérem szépen, a szervezett utazás márpedig nem halott! Ajánlom kipróbálását.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 13. 12:33, szerda | PR

Mit egyek a munkában?

Szeretnél egészségesen étkezni, de az estéidet főzés helyett inkább a családdal töltenéd? A munkahelyi menza nem a te világod? Íme néhány hasznos tipp az irodában dolgozók örök dilemmájára.

2019. Március 13. 12:31, szerda | PR

Az örökkévalóság fesztiváltrófeái

Tedd a szívedre kezedet: hány nyakpánt, pohár, karszalag és egyéb party kellék lapul nálad is ereklyeként? Felejthetetlen emlékeinket idéző tárgyaihoz a legtöbben nagyon ragaszkodunk. Miért is van ez?

2019. Március 13. 12:23, szerda | PR

A Te családod számára milyen az ideális étkezőasztal?

Az, hogy mekkora asztalra van szükségünk a reggelitől a vacsoráig, függ a konyha méretétől, de attól is, mekkora a család és milyenek az étkezési szokásaink.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.