Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Július 01. 12:26, péntek | Helyi

A pápai ŠKODA Márkakereskedés és szerviz is megjelent a 26. Pápai Játékfesztiválon

A pápai ŠKODA Márkakereskedés és szerviz is megjelent a 26. Pápai Játékfesztiválon

A Leier Autó Kft. kötelékébe tartozó pápai ŠKODA Márkakereskedés és szerviz kiemelt támogatóként jelent meg az immár 26. alkalommal megrendezett Pápai Játékfesztiválon.

A márkakereskedés az Erzsébet ligetben, a veterán autók kiállítása mellett mutatta be a modern technikát rejtő modelljeit.

Az immár 26. alkalommal megrendezett Pápai Játékfesztivál gyönyörű helyszíneken, izgalmas programokat kínált. A háromnapos rendezvényen koncertek, makett- és bélyegkiállítás, gyerekprogramok, miniolimpia és még sok más program várta a szórakozásra és kikapcsolódásra váró kicsiket és nagyokat. A pápaiak életében minden évben várt esemény a városban működő Leier Autó ŠKODA

Márkakereskedés és szerviz számára is fontos, nem véletlen hát, hogy a márkakereskedés kiemelt támogatóként segítette a rendezvény létrejöttét.
Izgalmas kontrasztot mutatott a ŠKODA Márkakereskedés kitelepülése, hiszen egy játékfesztiválon, veterán autók mellett parkolták le legújabb, 2016-os modelljeiket. A kiállított autók, köztük a többszörösen az ország legkedveltebb modelljének választott ŠKODA Octaviák gyönyörűen mutattak az Erzsébet liget panorámájában. A legendásan megbízható Octavia széria a fiatalabbak és idősebbek érdeklődését is felkeltette, nem hiába, a sportos lendületes, de mégis elegáns forma mindenki szívébe belopja magát.

A márkát dicséri, hogy a ŠKODA Márkakereskedés közvetlen szomszédságában megrendezett Veterán börze és járműtalálkozó résztvevői is elismerően járták körbe az idei, legfrissebb modelleket. Egy „veterános” Úr halkan elárulta (nevét természetesen szigorúan eltitkolva, hogy nehogy kiderüljön a szentségtörés), hogy az OT rendszámos autója mellé, feleségének el tudna képzelni egy kisebb ŠKODA Rapid Spaceback városi suhanót. A Rapid Spaceback is megcsodálható volt az Erzsébet ligetben, és ahogyan a ŠKODA is felvezette a modellt, valóban egy friss, fiatalos, lendületes és jól pakolható autó, amit a hölgyek mellett az urak is büszkén vezethetnek.

Ha lemaradt volna Leier Autó ŠKODA Márkakereskedés és szerviz modelljeinek kiállításáról, térjen be a Leier Autó pápai márkakereskedésébe és bizonyosodjon meg arról, hogy a VW Csoportba tartozó ŠKODA modellek minden kategóriában ideális választást kínálnak.

Leier Autó ŠKODA Márkakereskedés és szerviz
H-8500 Pápa,
Külső Veszprémi út. 56.
T +36 89 520 520, F +36 89 520 538
www.leierandco.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.