Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Október 28. 17:04, szombat | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt, Pápa-ma.hu

A listavezető otthonában szerzett pontot a Perutz

A listavezető otthonában szerzett pontot a Perutz

Az éllovas Érd otthonában folytatta a harmadosztályú labdarúgó bajnokságot a Perutz FC.

Két jó formában lévő csapat találkozott az Ercsi úti Sporttelepen, ahol a hazaiak hét győzelem, három döntetlen egy vereséges mutatóval a mezőny élén álltak, míg a pápaiak zsinórban ötödik győzelmükkel már a hetedik pozíciót foglalták el. A vendéglátóknál több korábbi NB I-es labdarúgóval találkozhattunk a pápai születésű Limperger Zsolt keretében, a másik oldalon a góllövőlistát vezető Szabó Zsoltra viszont nem számíthatott Marton Miklós, hiszen a kilenc gólnál járó támadó a Veszprém ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját.

A hazaiak léptek fel kezdeményezőleg a találkozó elején, a 10. perc végén Melczer bólintását fogta Sánta, tíz perccel később Kónya távoli kísérletét ütötte szögletre a pápai kapus. Három perccel később Koós próbálkozott a félpályáról, Sánta ugyanis kint állt, ám a visszafutó hálóőr vetődve menteni tudott. A 35. percben a semmiből megszerezte a vezetést a Perutz, egy előreívelést Németh László egy az egyben vezethetett Kertészre, aki mellett el tudta passzolni a játékszert, 0-1-es állással ért véget az első 45 perc.

Fordulás után tíz perc elteltével egalizált az Érd, Kelemen volt harcos, labdaszerzése után Sánta mellett passzolt a vendég kapuba 1-1. És ezzel még nem volt vége a zöld mezesek perceinek, hiszen öt perc alatt fordított a gárda, Kelemen vitte a védők vonaláig a labdát, majd lőtt, Sánta pedig csak oldalra tudott ütni, Tárkányi azonban jól érkezett és az üres kapuba passzolt 2-1. A 75. percben ismét egál volt az állás, egy bal oldali beadás után maradt üresen a hosszú Jurik Patrik, akinek fejesét Kertész a kapufára ütötte, onnan viszont a kapuba pattant a labda, mellyel kialakult a 2-2-es végeredmény. A Pápai Perutz FC első számú gólfelelőse nélkül is két gólt tudott lőni idegenben a bajnokságot vezető Érdnek, így tovább tart a mieink jó szériája.

Marton Miklós: Az eredménnyel elégedett vagyok, a mutatott játékkal nem. Pozitívum, hogy vesztett állásból is vissza tudtunk jönni, az első helyezett otthonából pontot rabolni jónak mondható. Amiért jöttünk – legalább az egy pontoért - azt elértük, de abban bízom, hogy jövő hétre javulni fogunk.

NB III Nyugati csoport, 12. forduló

Érdi VSE–Pápai Perutz FC 2–2 (0–1)
Érd, 200 néző. V: Dobai (Sebestyén L., Kulcsár D.)
Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Pallagi, Pintér N. – Koós (Németh G. V., 81.), Kónya, Melczer – Balázsovics (Tárkányi, a szünetben), Pál Sz., Kelemen P.
Edző: Limperger Zsolt
Pápai Perutz FC: Sánta András – Domján, Kovács Szabolcs, Kozma M., Böröczky – Skriba(Udvardi, 90.), Hanzl (Császár, 63.) Nagy Bálint, Somogyi R., Baldauf – Németh L. (Jurik, 63.)
Edző: Marton Miklós
Gólszerzők: Kelemen P. (54.), Tárkányi (59.), ill. Németh L. (35.), Jurik (75.)

Fotó: Pápa-ma.hu

Címkék: labdarúgás, NB3, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.