Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Március 18. 17:56, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

A legkövérebb brit disznó 420 kilós

A legkövérebb brit disznó 420 kilós

Négyszázhúsz kilós a legkövérebb brit disznó, amelyet Borisnak hívnak és Cornwallban él. Párja passzol hozzá: 3 mázsát nyom.

Boris és Marjorie együtt nehezebb egy kisebb autónál. Boris nemcsak súlyos, hanem termetes is: 2 méter 10 centi hosszú az orrától a farkáig, és csaknem egy méter magas. "Neje" 180 centi hosszú, ám 15 centivel magasabb Borisnál. A kan amellett, hogy teljesíti férfiúi kötelességét Marjorie irányában, feladatkörénél fogva kénytelen hűtlenkedni, és már mintegy 600 leszármazottat nemzett, pedig még csak négyéves.
Gazdáik - Charlotte és Paul Parfitt - eredetileg csupán hizlalásra vették Borist még malacként, hogy idővel eladják, ám megdöbbentette őket a kis disznó rendkívül gyors gyarapodása, és immár semmiképpen sem akarnak megválni tőle. Hatalmas tömege ellenére Boris jól bírja magát, gondtalanul mozog, bár fő hobbija a lustálkodás: naponta 20 órán át szunyókál vagy csupán heverészik - adta hírül a The Daillegraph című brit lap.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.