Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Március 28. 20:04, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A leginkább kiszolgáltatottakat képviselné Sándor Endre Géza az Országgyűlésben

A leginkább kiszolgáltatottakat képviselné Sándor Endre Géza az Országgyűlésben

Gyermekéhez, Hunorhoz kapcsolódóan korábban már bekerült a híradásokba a férfi, aki most a választásokon indul az ORIGO párt színeiben.

Az ORIGO Párt legfőbb célkitűzése a fogyatékkal élő, sajátos nevelési igényű (SNI), gyermekeket, fiatalokat és felnőtteket nevelő, ápoló, gondozó családok méltó életkörülményeinek a javítása. Sándor Endre Géza, a pápai központú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje ma délután tartott sajtótájékoztatót a Kossuth utcán, melyen elmondta, azért csatlakozott ehhez a párthoz, mivel a már korábban megismert Hunor, illetve nagyobb fia okán sajnos jól ismeri a rendszer gyengeségeit. Véleménye szerint mostohán kezeli a rendszer ma Magyarországon az autizmust és az egyéb SNI-t, továbbá azokat, akik otthon, éhbérért ápolják hozzátartozójukat. Sándor Endre Géza elmondta, a szintén autista gyermeket nevelő dr. Gyujtó Zoltán, az ORIGÓ párt elnöke korábban államtitkárokat, biztosokat, illetve más pártok képviselőit is megkereste, ám ígéreteken kívül semmit nem kapott, a problémák meg csak tovább nőttek, ezért döntött úgy, hogy elindulnak a választásokon.

A képviselőjelölt hozzátette, az ORIGÓ nem feltétlen akar kormányt váltani, sokkal inkább a "tartós beteg" gyerekeket szeretnék képviselni, szakpártként tevékenykedni, még akkor is, ha ennek nincs még kultúrája Magyarországon. Egyetlen jelöltjüket szeretnék a parlamentbe juttatni, aki hitelesen képviselné ezt az ügyet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.