Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Augusztus 24. 16:23, csütörtök | PR

A fesztiválszezon slágertermékei

A fesztiválszezon slágertermékei

A fesztiválszezon korántsem ért véget az idén, sőt, nincs megállás, így hát összegyűjtöttük azokat a sminktermékeket, amelyek még trendibbé és ellenállhatatlanabbá varázsolnak minket az idei nyáron!

Fontos, hogy minőségi termékeket válasszunk, ami nem csak hosszantartó, hiszen gondolnunk kell bőrünk egészségére is, ugyanis nyáron rengeteg külső, nem várt káros hatás érhet minket.

Ha több időt tartózkodunk vízközelben a strandon, de különböző árnyalatokkal szeretnénk kiemelni szemünket, akkor érdemes vízálló, hosszantartó szemhéjfestéket választanunk. Ezek a termékek már praktikus kiszerelésben is kaphatóak, így bármikor magunkkal vihetjük őket. Az esti bulikat is feldobhatjuk velük, a sminkeléséhez több szín áll rendelkezésünkre: a zöld, narancs, pink tökéletesen illik a fesztiválokhoz is, de kombinálhatod is őket tetszés szerint, ha egyszerre több színt viszel fel, így még látványosabb eredményt érhetsz el velük!
A tartós szemhéjfesték mellett a tartós rúzs is ugyanolyan fontos kellék. Az idei szezon trendjének egyik kulcsdarabja a folyékony matt rúzs, amely hosszan tart, és varázslatos színt varázsolnak ajkaidra. A termékek előnye közé tartozik, hogy nem szárítják a bőrt, ráadásul glutén- és kárminmentesek. A Tokyo Lotus, Goa Magnolia és a Sydney Amaryllis lehet a tökéletes választás, biztosan megtalálod közöttük azokat az árnyalatokat, amelyeket szívesen használsz a fesztiválokon!
Ha még ragyogóbbá szeretnénk varázsolni nyári sminkünket, akkor a highlighter a megoldás. A Drops of Glow folyékony highlight cseppek az arccsontodat emelik ki, de akár az alapozódba is keverhetsz belőle egy keveset.

Akinek extrán száraz a bőre, azok számára jó hír, hogy az Amazonian Saviour univerzális balzsam megfelelően hidratál, mivel kilenc tápláló anyagot is tartalmaz, így a száraz bőrfelületekre különösen jó hatással van. Nem csak hidratál, de halványítja a hegeket és tetoválásaid is csillogóbbá válnak használata után.
Különös figyelmet kell fordítani arra, hogy a bulik idején is tisztán tartsuk kezünket, hiszen kézmosásra nem mindig lehet alkalmunk. A kezünkön megmaradó por, kosz, baktérium így nem mindig elkerülhető. Az illatos kézfertőtlenítők előnye, hogy kis táskákban is elférnek, így bárhová magaddal viheted őket. Könnyen beszívódnak és nem hagynak nyomot, vagy ragacsos érzést használat után.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.