Városlista
2018. július 19, csütörtök - Emília

Hírek

2017. December 07. 11:56, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

50 millió forintnyi fejlesztést hajtottak végre 2017-ben a Várkertfürdőben

50 millió forintnyi fejlesztést hajtottak végre 2017-ben a Várkertfürdőben

2016-ban indítottak el egy fejlesztési programot, melynek célja a magasabb minőségű szolgáltatások nyújtása, főként a wellness szolgáltatások vonatkozásában.

Ennek keretében újult meg először – még 2016-ban - az uszodai szaunatér, ezt követően szaunakertet alakítottak ki az uszodai szaunához. Az idei évben folytatták ezt a projektet és februárra egy új wellness központot alakítottak ki a termálfürdő épületében, ahol a masszázs, szolárium szolgáltatásokat, testkezeléseket és aromafürdőket vehetik igénybe a fürdő vendégei, exkluzív környezetben. A wellness terek megújítását célzó fejlesztések a közelmúltban fejeződtek be, egy héttel ezelőtt adták át a termálfürdő épületében lévő teljesen felújított szaunavilágot, mely nemcsak esztétikailag, hanem gépészetileg is megújult.

Az idei évi fejlesztések keretében gépészeti berendezéseket újítottak meg, ez a vendégek számára ugyan nem volt látványos, de az üzemeltetés biztonságát nagy mértékben növeli. Kertészeti megoldásokkal tovább csinosítutták a strandot, automatizálták az adrenalin csúszdatorony indítószintjeit, új játékokat vásároltak a gyermekpancsolókba és egy új vendéglátó teraszt is nyitottak.

Fejlesztési célokra így összesen közel 50 millió forintot költött a Várkertfürdő az idén, mindezt saját forrásból.

A legfontosabb változás a 2018-as esztendőre, hogy január 2-től egységesítik a fürdő nyitvatartását. Ez azt jelenti, hogy az uszodával megegyezően a termálfürdő is este 8 óráig tart nyitva, kivétel ez alól a szombati nap, amikor változatlanul 21 óráig lesz nyitva a fürdő. Az egységesítésta vendégek számára kiszámíthatóbb körülményeket teremt, hiszen nagyon sok probléma adódott abból, hogy azok a vendégek, akik az este 8-ig nyitva tartó uszodában léptek be a fürdőbe és átmentek a termálba, nem tértek vissza az uszoda zárásáig a ruháikért. A változással az uszoda, a termálfürdő, a wellness és sportcélú egységek, valamint nyáron a strand is este 8 óráig tart nyitva, a medencéket és wellness tereket 19.30-kor kell elhagyniuk vendégeknek.

Címkék: várkertfürdő

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 17. 20:28, kedd | Helyi

Csütörtökön szállítják Pápára a kiállításra előkészített MIG-21-est

Pápára szállítják azt a MiG-21-es vadászrepülőgépet, amelyet tervezetten 2018 novemberében a Pápát elkerülő út egyik körforgalmában állítanak majd ki.

2018. Július 17. 19:38, kedd | Helyi

Pápai volt a Mosonmagyaróváron szörnyethalt munkás

Halálos munkabaleset történt szombaton este hat óra előtt néhány perccel Mosonmagyaróváron, a Mofém-gyár területén.

2018. Július 17. 06:48, kedd | Helyi

Megrúgta az ügyeletes orvost

Ittasan vezetett, majd a vérvétel során megrúgta az orvost egy 64 éves gutorföldi asszony. A rendőrök elfogták.

2018. Július 15. 08:51, vasárnap | Helyi

A nyaralók biztonságáért

A pápai rendőrök prevenciós céllal keresték fel a fürdő- és üdülőhelyeket.