Városlista
2018. március 24, szombat - Gábor, Karina

Hírek

2017. December 07. 11:56, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

50 millió forintnyi fejlesztést hajtottak végre 2017-ben a Várkertfürdőben

50 millió forintnyi fejlesztést hajtottak végre 2017-ben a Várkertfürdőben

2016-ban indítottak el egy fejlesztési programot, melynek célja a magasabb minőségű szolgáltatások nyújtása, főként a wellness szolgáltatások vonatkozásában.

Ennek keretében újult meg először – még 2016-ban - az uszodai szaunatér, ezt követően szaunakertet alakítottak ki az uszodai szaunához. Az idei évben folytatták ezt a projektet és februárra egy új wellness központot alakítottak ki a termálfürdő épületében, ahol a masszázs, szolárium szolgáltatásokat, testkezeléseket és aromafürdőket vehetik igénybe a fürdő vendégei, exkluzív környezetben. A wellness terek megújítását célzó fejlesztések a közelmúltban fejeződtek be, egy héttel ezelőtt adták át a termálfürdő épületében lévő teljesen felújított szaunavilágot, mely nemcsak esztétikailag, hanem gépészetileg is megújult.

Az idei évi fejlesztések keretében gépészeti berendezéseket újítottak meg, ez a vendégek számára ugyan nem volt látványos, de az üzemeltetés biztonságát nagy mértékben növeli. Kertészeti megoldásokkal tovább csinosítutták a strandot, automatizálták az adrenalin csúszdatorony indítószintjeit, új játékokat vásároltak a gyermekpancsolókba és egy új vendéglátó teraszt is nyitottak.

Fejlesztési célokra így összesen közel 50 millió forintot költött a Várkertfürdő az idén, mindezt saját forrásból.

A legfontosabb változás a 2018-as esztendőre, hogy január 2-től egységesítik a fürdő nyitvatartását. Ez azt jelenti, hogy az uszodával megegyezően a termálfürdő is este 8 óráig tart nyitva, kivétel ez alól a szombati nap, amikor változatlanul 21 óráig lesz nyitva a fürdő. Az egységesítésta vendégek számára kiszámíthatóbb körülményeket teremt, hiszen nagyon sok probléma adódott abból, hogy azok a vendégek, akik az este 8-ig nyitva tartó uszodában léptek be a fürdőbe és átmentek a termálba, nem tértek vissza az uszoda zárásáig a ruháikért. A változással az uszoda, a termálfürdő, a wellness és sportcélú egységek, valamint nyáron a strand is este 8 óráig tart nyitva, a medencéket és wellness tereket 19.30-kor kell elhagyniuk vendégeknek.

Címkék: várkertfürdő

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 24. 15:27, szombat | Helyi

Ház falának ütközött egy kisteherautó Dákán

Letért az úttestről és ház falának ütközött egy kisteherautó Dákán, a Dózsa György utcában, szombaton reggel.

2018. Március 23. 15:57, péntek | Helyi

Pápa környéki utak felújítását kezdték meg

Megkezdődtek a kivitelezési munkálatok, nyárra több Pápa környéki út épül újjá teljes körűen.

2018. Március 23. 09:54, péntek | Helyi

Tűzifaként, rászoruló csakádokhoz kerülnek a Borsosgyőrön kivágásra kerülő fák

A Városgondnokság munkatársai megkezdték az út menti túlnőtt, beteg fák kivágását.

2018. Március 22. 21:25, csütörtök | Helyi

A Questor-károsultak és a devizahitelesek ügye szocialista szemmel

Folytatta tematikus sajtótájékoztató-sorozatát az MSZP. A pápai irodában Gőgös Zoltán országgyűlési képviselőjelölt vendége Szakács László volt.