Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Március 07. 13:27, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Az egész falut megrázta a gyilkosság híre

Az egész falut megrázta a gyilkosság híre

Nemesgörzsönyben mindenki értetlenül áll a történtek előtt. Jóravaló asszonyként írták le az áldozatot, akinek a holttestét még keresik a rendőrök. Közben a férj elismerte tettét.

Baráth Attila őrnagy, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője a helyszínen elmondta, a férj szombaton 11 óra környékén tett bejelentést a Pápai Rendőrkapitányságon, hogy a felesége eltűnt otthonról. A körözési eljárásban már a hétfő délutáni adatgyűjtés során felmerült az emberölés gyanúja. A kihallgatás során később a

FÉRFI ELISMERTE TETTÉT.

Az osztályvezető további részleteket nem kívánt elárulni, így arról sem beszélt, hogy megtalálták-e már az áldozat holttestét. A helyszíni szemle folyamatban van - tette hozzá.

Feldarabolhatta feleségét

A rendőrök ugyan nem nyilatkoztak a gyilkosság körülményeiről, a falubeliek tudni vélik, hogy a korábban hentesként dolgozó férfi feldarabolta áldozatát. Ezt a gyanút erősítheti, hogy úgy tudjuk, még nem találták meg a nő holttestét, a ház udvarán egy szippantós autó áll, feltehetően a derítő gödörben is keresik a maradványokat.


Ebben a házban élt a család

Az egész falut megrázta a tragédia

Többekkel beszéltünk a Pápa környéki településen, ahol a fő utcán álló ház környékét a rendőrség lezárta. Egy utcabeli hölgytől megtudtuk, az áldozatot sokan kedvelték a településen, jóravaló asszonynak ismerték meg. Rendezte a kertet, a veteményest, a házat és környékét tisztán tartotta. Közvetlen, tevékeny, kicsit bohém, de rendes nő volt. Saját gyermekeinek tekintette a férfi korábbi kapcsolatából származó két általános iskolás kislányt. Közösen neveltek még egy nyolcadikos fiút is, aki a nő gyermeke volt. - Pénteken fél háromkor még találkoztam az Évivel, korábban mindig szokott köszönni, mindig volt egy-két szavunk egymáshoz, ezúttal viszont csak eltekert mellettem biciklivel. Csodálkoztam is, hogy egy szót sem szólt az egyébként temperamentumosként megismert nő. Másnap jött a hír, hogy az Évi elment valami okból kifolyólag, de többen gyanakodtak, hogy biztosan valami baj történt. Korábban azt is beszélték, hogy megromlott a házasságuk a férjével. Én abban voltam, hogy biztosan csak besokallt és egy kicsit lelépett. Ma reggel hallottam, hogy valójában mi történt, mondanom sem kell, hogy mennyire sokkolt a dolog - mondta el a hölgy hozzátéve, Norbit (a férjt) ugyan zárkózottnak ismerte meg, túlságosan szimpatikusnak sem mondhatná, azt viszont sosem gondolta, hogy ilyesmire képes lenne.

Hentesként dolgozott korábban Hollandiában

Tatai László Nemesgörzsöny polgármestere szintén kedélyes, életvidám, jóravaló anyának ismerte meg az áldozatot, akinek a gyermekei voltak az első helyen. A férfi a polgármester szerint is kissé zárkózott volt, korábban Hollandiában dolgozott hentesként, egy évvel ezelőtt jött haza. A gyermekek abszolút rendezettek voltak, bár külső szemlélőként ez inkább az Éva érdeme lehetett - mondta el a falu első embere, akitől megtudtuk, a férfihez tartozó két lány a nagymamánál van jelenleg, az áldozat fia pedig nagykorú bátyjához került. A polgármester elmondta, az önkormányzat nevében felajánlotta segítségét az érintett családnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék