Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Szeptember 23. 08:17, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), veol.hu, Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság

12-szer szúrt - késelés Pápán!

12-szer szúrt - késelés Pápán!

Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy késsel megsebesített pápai férfit. Az ügyben egy 22 éves pápai férfi ellen indult ­ őrizetbe vétele mellett ­ büntetőeljárás.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 22 éves férfi szóváltásba keveredett egy 46 éves helyi férfival, majd a sértettet egy késsel megsebesítette 2015. szeptember 22-én 1 óra 37 perc körüli időben a pápai vasútállomáson. A 46 éves sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérüléseket szenvedett. A 22 éves F. G.-t a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2015. szeptember 22-én 1 óra 50 perckor a bűncselekmény elkövetésének helyszínén elfogták és előállították. Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya indított büntetőeljárást.

A veol.hu úgy tudja, az éjjeli pápai szurkálás sértettje egy hajléktalan férfi, aki már ismert a helyi hatóságok előtt. Közte és a későbbi szurkáló között szóváltás
alakult ki a vasútállomáson, aminek következtében a 22 éves fiatalember a honlap információi szerint egy késsel tizenkétszer – többek között a nyakán – megszúrta a 46 esztendős pápai hajléktalant. A megkéselt férfit súlyos, kivérzett állapotban szállították a pápai kórház sebészetére, ahol az orvosoknak
sikerült megmenteniük az életét. Az elkövetőt a helyszínen elfogták a rendőrök.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.