Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Április 16. 19:13, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

11-et rúgott a Perutz

11-et rúgott a Perutz

A sima jelző meglehetősen finom minősítés a pápai csapat magyarpolányi sikerére.

Magyarpolányban folytatta a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságot a Perutz FC. Marton Miklós tavasszal veretlen csapatának számára csakis a győzelem számított elfogadható eredménynek, hiszen legfőbb riválisa, a Balatonfüred az utolsó tíz percben lőtt gólokkal 2-0-ra legyőzte az Ajka Kristályt, így három pont kellett, hogy tartsák a lépést a Balaton-partiakkal. Venczel Zoltán az elmúlt héten öt sárga lapja miatt nem volt ott az Ugod elleni keretben, egymeccses eltiltása letelt, így természetesen ott volt a kezdőben, a pápaiak edzője a Simon – Udvardi, Kovács, Domján, Böröczky – Horváth T., Baldauf, Szalai G., Szép – Szedlacsek, Venczel kezdőt favorizálta. 15 perc alatt eldöntötte a három pont sorsát a Pápa, ekkor ugyanis már 4-0-ra vezettek, 45 perc játék után pedig már nyolc gól volt a különbség a felek között. A második játékrészben további három találatot jegyeztek a mieink, mellyel 11-0-s, kiütéses vendégsiker született. A bajnokság hazai mérkőzéssel folytatódik, április 22-én 17 órától Zirc-Dudar csapatát fogadja a Perutz, majd április 29-én 16:30-tól következik a Balatonfüred elleni - minden bizonnyal az első hely sorsáról döntő – idegenbeli rangadó.

Községi SE Magyarpolány – Perutz FC 0-11 (0-8) Gsz.: Szép, Venczel 3, Szalai, Horváth, Baldauf, Bukovics (öngól), Mészáros, Udvardi, Böröczky

Marton Miklós: Egy 11-0-s mérkőzés után nagyon nincs mit elemezni, a játék minden elemében jobbak voltunk és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Községi SE Magyarpolány: Kócsár – Németh (’54 Bencsik), Veisz, Magyar, Molnár, Bukovics, Gottfried (’57 Döbrösi), Polt, Vöröskői, Döbrösi, Piri (’52 Adorján)

Perutz FC: Simon (’46 Szigeti) – Udvardi, Kovács, Domján, Böröczky – Horváth T. (’46 Nagy P.), Baldauf, Szalai G. (’46 Bolla), Szép (’65 Farkas) – Szedlacsek (’46 Mészáros), Venczel

A Perutz közvetlen riválisa is győzött.

További eredmények:
Fűzfői AK – Devecser 3-1
Várpalota – Pét 5-0
Balatonfüred – Ajka Kristály 2-0
Úrkút – Tihany 1-1
Ugod – Csetény 1-2
Zirc-Dudar – Gyulafirátót 0-2

A tabella élmezőnye:
1. Balatonfüred 67 pont
2. Perutz FC 66
3. Fűzfői AK 42

A kép csak illusztráció (pápa-ma.hu)

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére