Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Február 18. 21:57, csütörtök | Belföld
Forrás: TMC Communication

A legbátrabb magyar nőket keresi D. Tóth Kriszta – Itt a SzuperWMN díj!

 A legbátrabb magyar nőket keresi D. Tóth Kriszta – Itt a SzuperWMN díj!

Közösségeket inspiráló, példamutató, bátor nőknek hozott létre díjat D. Tóth Kriszta valamint az általa alapított és főszerkesztett WMN magazin.

Az online újság munkatársai az olvasókkal közösen választják ki azt a két nőt, a civil illetve a közéleti szféra képviselői közül, akik elsőként vehetik át a SzuperWMN-díjat.

Áprilisban első alkalommal ítélik oda a SzuperWMN-díjat. Az elismerést két kategóriában osztják ki: egy női közszereplőnek, illetve egy civilnek akik példaértékű tevékenységükkel, kezdeményezőkészségükkel közösségeket inspirálnak.


„Magyarország tele van erős, bátor, példamutató nőkkel, akiktől mindannyian tanulhatunk, akik előreviszik a közösséget, amelyben élnek. A díjjal rájuk szeretnénk felhívni a figyelmet, hiszen ők azok, akiknek esélyük van arra, hogy jobbá tegyék az egész országot” – mondta D.Tóth Kriszta, az idén egyéves WMN magazin alapító-főszerkesztője.


A civil díjra a WMN magazin pályázatot írt ki: február 16-tól, két héten át a portál olvasói egyoldalas ajánlólevéllel jelölhetnek a környezetükből olyan nőket, akiket érdemesnek tartanak az elismerésre. A beérkezett pályázatok alapján a WMN szakmai zsűrije választja ki a három döntőst, akik meghívást kapnak a SzuperWMN-díjátadóra. A civil díjazott sorsát a WMN csapata az elismerés átadása után is nyomon követi, igyekszik segíteni őt ügye kiteljesítésében.


A közéleti díjra a WMN szerkesztősége március 8-án jelöli a döntősöket, akikre az olvasók WMN oldalon, valamint a WMN Facebook-oldalán szavazhatnak.
Hogy a két kategória jelöltjei közül kik nyerik el a SzuperWMN-díjat, az áprilisi díjátadó gálán derül ki.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.