Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Április 01. 12:59, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Vádemelés a várkeszői trafik betörői ellen

Vádemelés a várkeszői trafik betörői ellen

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal zárta le azzal a két férfival szemben lefolytatott nyomozást, akik a gyanú szerint 2014 júliusában betörtek a Várkeszőn található nemzeti dohányboltba.

Egy várkeszői férfi 2014. július 27-én hajnali 3 óra körül értesítette a rendőrséget arról, hogy a szomszédjában levő dohányboltba betörtek. A kiérkező járőrök az üzlet ablakát betörve találták, valamint az utcán több doboz cigaretta hevert. A nyomozás során a rendőrség látókörébe egy győri férfi került. A 19 éves H. B. gyanúsítotti kihallgatásakor beismerte, hogy ő és társa, a Pápa környékén élő 35 éves M. N. törtek be a nemzeti dohányboltba. H. B. állítása szerint a bűncselekményt társa tervelte ki, ő azért vett részt az elkövetésében, mert pénzzel tartozott az idősebb férfinak, amit nem tudott megadni neki. A 19 éves gyanúsított elmondta, hogy M. N. egy vas szerszámmal betörte az ablaküveget, majd bemászott az üzletbe. A fiatalabb elkövető a nála lévő zsákkal az utcán várta társát, amelybe belerakta azt a több száz doboz cigarettát és néhány csomag dohányt, amit az üzletben tartózkodó férfi adogatott ki a boltból.
A két férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Pápai Járási Ügyészségnek.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.