Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Február 27. 21:47, péntek | Bulvár

Tinikori divatbakik: Hien a válltömésekért, Boggie a holdjárókért rajongott

Tinikori divatbakik: Hien a válltömésekért, Boggie a holdjárókért rajongott

Kedvenc darabjaikról mesélnek a Women of the Year jelöltjei

Bár Hien és Boggie a GLAMOUR Women of the Year díjátadón ezúttal vetélytársként szállnak versenybe, a magánéletben baráti kapcsolatot ápolnak. Ízlésük is sokban hasonlít, ha öltözködésről van szó, sőt, kamaszként mindketten rajongtak a szélsőségesebb irányzatokért, amelyeket most már tinédzserkori divatbakiként elevenítenek fel.

Csemer Boglárka A Dal döntőjére készül, ám egy másik megmérettetésen is esélyes a győzelemre. A GLAMOUR Women of the Year-en többek között ő és Hien is a legjobb énekesnők mezőnyében verseng az olvasók szavazataiért. Talán sokan nem tudják, de a két jelöltet a magánéletben jó viszony fűzi egymáshoz: Boggie-t még vietnámi nászútján is Hien látta el turisztikai tippekkel. Nem csupán tehetségesek, de szépek és stílusosak is, tizenévesen azonban ők sem tudtak ellenállni néhány, ma már megmosolyogtató ruhadarabnak: Hien a válltömésekre és a szegecsekre, míg Boggie az oversize öltözetre és a holdjáró cipőre esküdött. Divatbakijaikra manapság már mosolyogva gondolnak vissza.

„Tinédzserként nekem is volt lázadó korszakom, ami az öltözködésemre is rányomta a bélyegét. Imádtam a szegecseket és a válltömést! Rajongtam az arany bamboo fülbevalókért és a csillogós türkizkék Nike cipőmért, de már nem venném fel ezeket” – mesélt fiatalkori kedvenceiről Hien, aki ma már a visszafogottabb stílust kedveli: „Kevés kiegészítőt viselek, de szeretem a gyűrű-szetteket, a nagy vastag nyakláncokat, a pici fülbevalókat és a karórákat. Öltözködésben is Inkább az egyszerű, letisztult darabokat részesítem előnyben. Ruzsa Magdi az egyik kedvenc tervezőm, tetszik a stílusa és jól érzem magam a kreációiban. A kedvenc ruhámat – ami egy gyönyörű hosszú, fekete estélyi – is tőle kaptam.”

Csemer Boglárka Hienhez hasonlóan a „kevesebb több” elvét vallja az öltözködés terén, persze a kamaszkori divatbalesetek őt sem kerülték el.

„Sokkal nagyobb méretű ruhákat hordtam, mint amire ténylegesen szükségem lett volna, de valamiért nagyon tetszett, hogy lógott rajtam minden. Emlékszem, a nagy Spice Girls őrületre is, amikor a lányok újra divatba hozták a vastag, telitalpú cipőket. Kikönyörögtem otthon egy olyat, de talán háromszor volt rajtam, csak a sulibuliba vettem fel, és nagyon tetszettem magamnak. Utólag már szörnyűnek tartom” – nosztalgiázott Boggie, aki jelenlegi favoritját a nászútján szerezte be. „Most épp egy vietnámi kisruha a legkedvesebb számomra, amit egy szabótól vettem az utazásunk során. A hideg időben pedig mostanában egy szép, fekete kasmír szövetkabát a kedvencem, ami nagyon a szívemhez nőtt.”

Boggie-ra, Hienre és a kategória további jelöltjeire március 2-ig lehet szavazni a http://www.glamouronline.hu/womenoftheyear oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.