Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Szeptember 01. 14:02, hétfő | Bulvár

Rákóczi Feri a vízparton győzte le Cseh Lacit

Rákóczi Feri a vízparton győzte le Cseh Lacit

Sportolók és hírességek csaptak össze a pecaversenyen

Nem várt izgalmakat tartogatott a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) rendhagyó pecaversenye: az utolsó percben kifogott pontynakhála Rákóczi Feri, Besenyei Péter és Nagy Adri aratta le a babérokat. A másik csapatban Trokán Nóra, Cseh Laci és Mikó István állt a bot végére, hogy bizonyítsa horgásztehetségét. A sztárok a turista állami horgászjegyet népszerűsítettéka jó hangulatú megmérettetésen.

Egyetlen ponty: ennyi is elég volt a Rákóczi Feri, Besenyei Péter és Nagy Adri alkotta triónak ahhoz, hogy diadalmaskodjanak a NÉBIH pecaversenyén, amelyen a hivatal munkatársai mellett a társhivatalok csapatai és hírességek együtt népszerűsítették a turista állami horgászjegyet. A másik sztárcsapatban friss EB-bajnokunk, Cseh Laci profi horgászfelszereléssel, Trokán Nóra többféle csalival, a Nagy Ho-ho-ho horgász egykori Főkukaca, Mikó István pedig hibátlan dobótechnikával próbált túljárni a halak eszén.

Rákóczi Feri kitűnően szórakozott az örspusztai horgászcentrumban annak ellenére, hogy csapatának sokáig egyetlen hal sem akadt a horgára, de a nagy kapás után végül lelkesenközreműködött Besenyei Péter pontyának kifogásában.„Nagyon meg vagyok elégedve a csapatom teljesítményével. Meglepő, hogy egy pecaverseny lehet ennyire szórakoztató, és még meglepőbb, hogy vízközelben tudtuk legyőzni Cseh Lacit”– mondta a Morning Show műsorvezetője.

Úszó kiválóságunk az Európa bajnokság fáradalmait pihente ki a vízparton. Laci semmit nem bízott a véletlenre, egyszerrekét bottal, magabiztosan szállt versenybe. „Nagyonközel áll hozzám a horgászat, ha időm engedi, hosszú órákat töltöka parton, ez az, ami igazán kikapcsol. Sajnos az utóbbi időben nem tudtam időt szánni erre a hobbimra, de most eszembe jutott, mennyire hiányzott a természet!”

Trokán Nóra nosztalgikus hangulatban szerelte fel pecabotját - gyermekkori emlékek elevenedtek fel benne.„Kiskoromban édesapámmal – aki mégmais nagy pecás – gyakran vettünk részt horgászversenyeken. Ahogy Mikó Istvánnal és Cseh Lacival ültem a parton, kicsit „visszarepültem” a balatoni nyarakhoz” – emlékezett vissza a színésznő.

A hírességek a pecaversennyel a NÉBIH turista állami horgászjegyét népszerűsítették. Ez lehetővé teszi, hogy otthoni önképzést követően, egy20 kérdésből álló internetes teszt kitöltése után a horgászni vágyók turista állami horgászjegyet kaphassanak 90 napra. „Awww.tuhir.nebih.gov.huoldalon május óta 4200-an tettek sikeresen a vizsgát, és 3100-an már ki is váltottákturista jegyüket, amelyet később a hatóság - amennyiben a turista állami horgászjegy érvényessége alatt sikeres állami horgászvizsgát tesznek - ingyen bevált horgászjegyre”– mondta el Zsigmond Richárd, a NÉBIH Földművelésügyi Igazgatóságának vezetője.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.