Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Augusztus 24. 11:04, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), nso.hu

Özönvízben ikszelt a nagyot küzdő Pápa

Özönvízben ikszelt a nagyot küzdő Pápa

Hatalmas eső zúdult a városra tegnap este, így nem meglepő, hogy helyenként inkább a vízi focira hasonlított a játék a Lombard Pápa - Győri ETO mérkőzésen.

Az égiek nem segítettek a Lombardon, amely 2011 tavasza óta nem tudta megverni az ETO-t, Pápán szakadó eső várta a feleket, kisebb csoda, hogy egyáltalán elkezdődött a találkozó.
Nem meglepetés hát, hogy a pályán spontán alakuló uszoda rányomta a bélyegét a meccs alakulására – rögtön a kezdés után a távoli, életveszélyes becsúszásokról szólt a meccs.

A „vízi focit", úgy tűnt, a győriek bírják jobban, a 13. percben jött is az első lehetőség: egy bal oldali beadás után Priskin előzte meg emberét, majd bólintott az ötös sarkáról, Szűcsnek térdre kellett rogynia, hogy felszedje a labdát.
Ezt követően is a győriek veszélyeztettek, Priskin lépett ki megint a védők között 10 perccel később, majd kiszorított szögből tüzelt, Szűcs újra hatalmasat védett.
Ha eddig nem lett volna elég izgalom, újra ráerősített az első fél óra végére az eső, ez pedig végképp „megölte" a meccset, már a játékosok is csak nevetni tudtak, a futball viszont elmaradt.
A szünetben a vihar és a győriek lelkesedése sem csillapodott. Sorra jöttek a helyzetek, előbb Rudolf tekerésénél, majd Andrics bombájánál kellett már sokadszorra hatalmasat mentenie a 41 esztendős Szűcs Lajosnak.
A Lombard kapusán ezt követően sem tudták átpréselni a labdát a győriek, így végül a csapatok osztozkodtak a pontokon, maradt a 0–0.
Ezzel az iksszel megszakadt egy sorozat: 2013 októbere óta nem volt olyan pápai bajnoki, amelyen a Lombard ne szerzett volna gólt.

Fotó: Foto Babos

Címkék: győr, lombard pápa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -